07-12-2018, 01:26
Здравейте. Имам колекция от филми на харда и срещам проблеми при навигирането м/у заглавията при стандартната конфигурация на раздел "филми". Към момента ми излизат няколко реда - "В процес", "Последно добавени", "Негледани", като вторите две ленти, които са и съществените, съдържат м/у 16 и 20 филма, голямата част от които се дублират, т.е. един и същ филм е и в двата реда... Искам да настроя програмата така, че да виждам всички 60-ина филми от диска, но без да ми ги дели по подкатегории?! На снимки в Google видях подобна подредба, но не успях да намеря ръководство как да го направя и при мен. Моля за съдействие!
п.п. Имам сходен проблем и с раздел "Музика". Една огромна част от песните не иска да ги изведе в основното меню, въпреки, че файловият мениджър на Kodi ги намира и показва като съдържание в папка?
п.п. Имам сходен проблем и с раздел "Музика". Една огромна част от песните не иска да ги изведе в основното меню, въпреки, че файловият мениджър на Kodi ги намира и показва като съдържание в папка?