Публикации: 21
Теми: 1
Член от: Jan 2016
Нещо разводнихте нещата,защо не си отворите тема за тиви бг или там както се казва и да ги мерите на воля,тук става дума за съвсем други неща мисля,най малко за коди и после за добавката на булсат за коди тази тиви бг откъде се пръкна реклама ли е нещо!!!
Публикации: 279
Теми: 3
Член от: Sep 2017
Пак изцапах темата премести и дискусията в новата тема, някой вероятно се нуждае от оригинала в тази тема как да гледа Булсат през коди.
(31-01-2018, 00:55)shantros написа: Пак изцапах темата премести и дискусията в новата тема, някой вероятно се нуждае от оригинала в тази тема как да гледа Булсат през коди.
Мога да ти обясня как да го гледаш ако незнаеш,стъпка по стъпка,има и други хора които имат нужда да от помощ,а не да рекламираме квартални кабеларки
Селската кабеларка я остави, тя си работи в 1080HD,а националният доставчик с орязан 720р
Публикации: 38
Теми: 2
Член от: Oct 2015
От изказаните по-горе мнения можем да си направим извода, че хората, които предпочитат IPTV-то на Булсат никога не са ползвали/виждали нещо по-добро. И понеже не могат да се наложат с факти, почват да обиждат.
Няма смисъл да се спори.
(31-01-2018, 17:08)roastednoob написа: От изказаните по-горе мнения можем да си направим извода, че хората, които предпочитат IPTV-то на Булсат никога не са ползвали/виждали нещо по-добро. И понеже не могат да се наложат с факти, почват да обиждат.
Няма смисъл да се спори.
Не споря още по малко пък да обиждам,просто казах,че темата тук е за съвсем други неща!
Публикации: 1,622
Теми: 18
Член от: Nov 2015
Сега отново по темата. Предварително казвам, че ще поместя този пост в поне още една тема, за да няма повече разводняване, как се инсталира и настройва добавката за Булсат.
Поиграх си малко за да направя достатъчно подробно описание на цялостния процес с инсталирането и настройването, но понеже стана 19 страници, няма да го поместя тук стъпка по стъпка, а ще сложа линк към описанието, откъдето може всеки да го изтегли в PDF формат. Ако и до толкова не стигат познанията на потребителя, то няма какво повече да направя
Подробно описание на инсталиране и настройване на добавката за Булсат - Fusion TV Android - 99.0.0.33
П.П. Ако модераторите решат, да изтрият излишните постове и да поместят описанието, където сметнат за необходимо и където ще бъде най-полезно.
(31-01-2018, 19:23)martinstz написа: Сега отново по темата. Предварително казвам, че ще поместя този пост в поне още една тема, за да няма повече разводняване, как се инсталира и настройва добавката за Булсат.
Поиграх си малко за да направя достатъчно подробно описание на цялостния процес с инсталирането и настройването, но понеже стана 19 страници, няма да го поместя тук стъпка по стъпка, а ще сложа линк към описанието, откъдето може всеки да го изтегли в PDF формат. Ако и до толкова не стигат познанията на потребителя, то няма какво повече да направя
Подробно описание на инсталиране и настройване на добавката за Булсат - Fusion TV Android - 99.0.0.33
П.П. Ако модераторите решат, да изтрият излишните постове и да поместят описанието, където сметнат за необходимо и където ще бъде най-полезно.
За това иде реч,лично аз съм си настроил нещата,но има хора които имат нужда от това!Благодаря,че си отделил време за да го направиш прегледно!
Публикации: 853
Теми: 10
За да сложа точка на спама,да ви кажа аз пък малко от другата гледна точка.
Последната ми информация е, че Булсатком имат (официално) 1.7млн потребители. Неофициално 2.5млн.
Това включва, най-вероятно и нашите сънародници в чужбина.
Да сервираш за толкова абонати, независимо дали сателитно, кабелно или IPTV не е шега работа.
Когато тиви.бг набере толкова абоната и им сервира поне 50 канала в HD и останалите в 720р, тогава може да ги сравнявате. Ако някой се съмнява в думите ми, да се опита да сервира на комшиите си телевизия и малко от малко ще усети тръпката. Като направите инвестиция за 15 абоната със задоволително качество, да я умножи по 1.2млн (с 20% резерв). Да подчертая - правих няколко кабелна телевизия в далечната '94г и съм наясно с камъните. Не съм абонат на Булсатком в къщи, освен един бокс, който мъкна по командировки. Плащам за IPTV заради новите знания,TVH и записите, които ми позволява да правя.
Нещо не мога да се съглася с написаното от Topper защото не е логично, вероятно под потребител той има в предвид устройства за по-ясно да го наречем телевизора + мобилни устройства. Да не забравяме и че е недопустимо една толкова голяма компания да има толкова много дупки в API които и малко дете може да види без да има специална подготовка.
Тиви.бг е за ценители, а Булсат е като селска кръчма в която се пие на вересия и прави оборот от ниско качествен алкохол
|