Публикации: 20
Теми: 1
Член от: Sep 2018
30-07-2021, 11:14
Здравейте , сега ми е за първи път да гледам iptv на коди (bulsatcom)имам редовен акаунт .Настроих една стара кутия с libreelec 18.6.Инсталирах всичко както е обяснено и работи ,няма проблеми . Но след час работа спира и трябва да изключа захранването за да заредя отново и така още един час . Проверих някъкви таймери, които са отгоре в менюто всички са изключени .Моля за помощ -(IPTV simple client, fusion от хранилището на Мартин,libreelec 18.6 изображението от форума на libreelec) да ме насочите къде да търся проблема.А и гледам през wi-fi връзка.Благодара предварително. Поздрави.
Публикации: 20
Теми: 1
Член от: Sep 2018
Благодаря за бързият отговор, жив и здрав.
Публикации: 172
Теми: 2
Член от: Nov 2016
Ако ползвате добавката на Мартин(Mar33-Fusion TV Android), в настройките и има секция-Pvr-Reload Pvr after update-просто трябва да го маркирате и PVR клиента автоматично ще Ви зареди новата листа, след като старата е изтекла.
Публикации: 1,649
Теми: 19
Член от: Nov 2015
В добавката съм добавил нова настройка - Add UA to stream. Активирана е по подразбиране. Когато е активна, ще се добави User Agent отзад на генерирания стрийм за всички канали (така се генерираха стриймовете и преди), а ако не е активна - няма да добави User Agent. Промяната я направих, тъй като се оказа, че и без него стриймовете работят, но с него не работят през някои плейъри. По този начин, като не се добавя UA, ако искате да ползвате генерираните стриймове през други плейъри, би трябвало да няма проблеми.
Публикации: 5
Теми: 0
Член от: Sep 2021
от няколко дни добавката отказва да ме логне, Module Import Fail
Публикации: 250
Теми: 7
Член от: Nov 2016
- Може да е превишен броя на разрешените устройства.
- При некоректна дата и час , излиза "module import fail".
- При недостиг и слаб интернет не може да се логне и излиза гореописаната грешка
- Некоректно изписани данни за акаунта