Публикации: 1,435
Теми: 49
Член от: Nov 2015
(05-04-2016, 19:55)Alkatrazbg написа: Булсат резнаха всичко на БТВ и Нова вече и за Испания щото наколенчиха от трафик и ги подгониха и за лицензия.
Играта там е по-различна, "лицензираните" Нетера и MyTv правят проблеми защото губят клиенти и немогат да преглътнат факта, че "нелицензираната" Друнду (която се спонсорира от BiT) ги застави да извадят въпросният канал от листите си.
Публикации: 525
Теми: 11
Оставете тия работи сега ми дайте да помислим за Lua script за Симпле ТВ . Плеара е изключително удобен и е с възможности за гледане от 100 различни места включително и торент сайтове . Има вече написани скриптове за големите IPTV руски доставчици и бачкат на пушка.
Днес си поръчах от Infomir новата играчка - MAG 257
Нямам търпение ще пристигне утре
Предизвикателството е и той да придобие същият MAС address като на останалите MAG боксове в колекцията ми
. Много ме дразни когато имат различни МАС адреси.
Публикации: 525
Теми: 11
Нали знаеш ,че .....
MAG257 is a closed platform that does not allow image modification. It has integrated Verimatrix content security solution and is meant for operators that already use Verimatrix.
Дано от там дето гледаш да е с тая кодировка ,че иначе ше ти трудничко да го ползваш.
Да беше се насочил към MAG350 дето е нов а не към тоя MAG257
Да аз го поръчах точно заради това