(15-12-2020, 21:07)sapiora написа: Дали мога да помоля за обяснение какво точно трябва да направя за да ми проработи добавката за субтитри на BS Player защото и аз получавам съобщение, че streaming not supported и не ми изкарва никакви субтитри. Като опитам да вляза в настройките на добавката менюто за настройки не е активно.
BS Player има следния недостатък - гледа много странно името на това, което търсиш и много често, ако има субтитри за друг релийз, различен от този, който гледаш, може и да не ти изкара субтитрите. Също така не поддържа ръчно търсене, което някой ден може да го модна и да тръгне
Колкото до съобщението, което вади, то си пише - не поддържа стрийминг. Това няма нищо общо с търсенето на субтитри, а само казват, че не се стриймва през тази добавка, а само служи за търсене на субтитри, така че не му обръщай внимание!
Иначе, аз ползвам първо нея и ако не ми намери, тогава другите, защото намира субтитрите много по-бързо и по-близко до реалния релийз, който гледам, от останалите добавки.