23-04-2019, 21:18
(23-04-2019, 14:57)Петрови написа: ...може всички да ги знаеш, но ще прегледам като цяло за регионални бг тв-та и ще ти направя съвременна листа. Ще ти пиша да лично!ОК, и аз имам една идея предвид. Ще се разберем на ЛС.
BRIGADA (СПРЯНА)
|
23-04-2019, 21:18
(23-04-2019, 14:57)Петрови написа: ...може всички да ги знаеш, но ще прегледам като цяло за регионални бг тв-та и ще ти направя съвременна листа. Ще ти пиша да лично!ОК, и аз имам една идея предвид. Ще се разберем на ЛС.
29-04-2019, 02:40
Имали вариант секцията за българска телевизия/само оф. излъчвания/ от добавката БРИГАДА да се добави към тв секцията на кодито, т.е да добавя списъка от канали към пвр симпъл клиент?
29-04-2019, 10:52
НЕ, няма вариант. Някои от стриймовете в BRIGADA се извличат/генерират на момента на отварянето им, защото са с токен, който има време на живот няколко секунди и след това... спира да бъде валиден. Такива са стриймовете от Youtube, Evolink, Neterra и др.
П.С: В следващите дни ще видя какво мога да възстановя, но предвид честите промени в сайтовете-източници И че това са WEB TV стриймове, а не IPTV, не давам никакви гаранции за надеждност, стабилност или дълготрайност. Ако имате оплаквания, отправете ги към самите телевизии, защото стриймовете се извличат от официалните им сайтове.
Просто питам. Сега, не вижда проблем, как могат да се добавят към любими , а да няма функция за добавяне към секция в такива случаи.Мисля, че това е проблем на самото коди. Можеби няма как да стане.Различни технологии, незнам.
08-06-2020, 11:33
(23-04-2019, 21:18)Majide написа:Ако имате иптв адресите на български регионални телевизии може ли да ми ги изпратите на лично?(23-04-2019, 14:57)Петрови написа: ...може всички да ги знаеш, но ще прегледам като цяло за регионални бг тв-та и ще ти направя съвременна листа. Ще ти пиша да лично!ОК, и аз имам една идея предвид. Ще се разберем на ЛС.
08-06-2020, 18:35
От въпросния г-н така и не получих нищо... Това което виждате в ТВ секцията на BRIGADA са единствените публични стриймове с които разполагам. Плюс това от повече от година не съм ги актуализирал и повечето вероятно не работят. Иначе, каквото виждате да се излъчва свободно през официалните сайтове на нашенските ТВ канали - това може да си сглобите като база от стриймове. Умишлено не казвам плейлиста, защото тя се прави от статични (постоянни) адреси, а немалка част от телевизиите използват динамични адреси, именно за да не бъдат нареждани в такива листи. При тях се подхожда другояче: със някой скриптов език (python, PHP, ...) или регулярен израз (при PseudoTV листите) се обхождат web страниците и се извлича на момента актуалния стрийм, към който се пренасочва клиента (бил той Kodi или някой друг плейър). Това е в общи линии. И ако искате в този форум да се сдобиете със ТВ стрийм на канал с който не разполагате, може да прегледате субфорум "Бартер на IPTV стриймове". Засега няма демонстриран голям интерес в този раздел, но повечето сред нас си имат някакъв вид абонамент за телевизия и биха се заинтересували евентуално от бартер на техен канал с друг, с който не разполагат при своя оператор. Във форума не се извършва търговска дейност от типа на покупко-продажба на стоки или услуги срещу заплащане - т.8 от правилата на форума.
03-03-2021, 19:53
Най-българската приставка за филми е освободена от оковите на python2 и вече е налична за Коди 19 и следващи версии (Линка за ръчно изтегляне е в първата тема). Приставката е преродена и се връща към корените си - там откъдето започна възстанието срещу консервативните плеъри и се отвориха очите на хората към възможностите на XBOX MEDIA CENTER>> https://www.youtube.com/watch?v=_AXjqus1r40
03-03-2021, 20:00
(03-03-2021, 19:53)Majide написа: Благодаря много! Интересно решение да я пуснеш на днешната дата Не знам дали ще се трогнеш, но ми се иска следващата по реда да е VBOX7.
03-03-2021, 20:08
(03-03-2021, 20:00)ZZlatev написа: ...Интересно решение да я пуснеш на днешната дата Случайни неща няма
Специално за днес (3 март) си бях планувал да я преработя за празника. От доста време пренаписвам Nova Play, защото е по-кратка от VBOX7... но разните му кодировки и преобразуване на типове ме тормозят в python3. След Nova Play ще работя по VBOX7.
|
|
Теми, които вероятно са свързани... | |||||
Тема: | Автор | Отговори: | Прегледи: | Последна публикация | |
HBO Max (СПРЯНА) | Majide | 11 | 8,538 |
16-06-2024, 21:40 Последна публикация: Majide |
|
AXN PLAYER (СПРЯНА) | Majide | 0 | 704 |
31-12-2023, 16:07 Последна публикация: Majide |
|
Приставка Теленет (СПРЯНА) | ByJohnie | 1 | 3,959 |
18-08-2022, 02:15 Последна публикация: zeraniex |