Здравейте гостенино! Вход Регистриране


Оценете темата:
  • 1 гласа - средно 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
VBOX7
#1
Приставка за гледане на видео по заявка от популярния ресурс vbox7.com.  Поддържа търсене на клипове, разглеждане по класации и каталози, лични абонаменти и колекции на потребители. Препоръчително е използването на широколентова интернет връзка!

Името, логото, интернет адреса и сайтът поместен на него са собственост на MTG. Приставката се разпространява под GPL3 лиценз.

[Изображение: screenshot_01.jpg]


Въпроси и отговори:

? Заедно с VBOX7 се инсталираха още няколко неща. Това обичайно ли е?
-Да нормално е.

? При опит за влизане в някоя от категориите или отваряне на видеата получавам грешка. Какво да направя?
- Покажете ми log файла на Kodi за да открия проблема.Последната актуална версия на приставката, може да изтеглите от ТУК . Свалете ръчно и инсталирайте от ZIP файл. Проверявайте регулярно за нови версии!
The last actual version of the addon can be downloaded from HERE. Download manually and install from ZIP file. Check periodically for updates!
[Изображение: notrobosmall.jpg]
 
Отговор
#2
Има ли начин да се включи Autoplay опция и да не се налага да се връщаш и да пускаш следващия клип от топ40 примерно?
Благодаря
 
Отговор
#3
На теория може да се направи - виждал съм го вече като опция при други addon-и. Обаче няма да е много добра идея да бъде включен auroplay-я по подразбиране, защото ако задрямаш за малко и вече си проспал половината сезон на "Дързост и красота" ...
[Изображение: notrobosmall.jpg]
 
Отговор
#4
Само идея - може да се добави в settings на add-onа.
Би било хубаво Smile
 
Отговор
#5
Добре, ще разгледам как може да се направи.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
 
Отговор
#6
От скоро имам проблем,след края на видео коди се затваря и трябва на ново да влезна в вбокс7,много дразещо.Как може да се оправи?ъзиках настройките в коди,но не се получава?
 
Отговор
#7
(13-01-2016, 20:23)galcho написа: ...Как може да се оправи?...

Log file?
[Изображение: notrobosmall.jpg]
 
Отговор
#8
Няма грешка,но след края на видеото коди се затваря
 
Отговор
#9
Моля, дайте повече информация: на какво устройство сте инсталирали Kodi и коя точно версия сте сложили; при други приставки, също ли се затваря Kodi или само при тази; опишете точно стъпките за възпроизвеждане на проблема: 1...2...3... за да разберем бъг ли е или е резултат на неподходяща конфигурация.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
 
Отговор
#10
Устройството е beelink i68 kodi isengard,android 5.1.1,първоначално след края на клипа се зареждаше на ново,сега затваря коди и трябва да влизам на ново.
 
Отговор
  


Отваряне на: