Здравейте гостенино! Вход Регистриране


Оценете темата:
  • 1 гласа - средно 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
VBOX7
#21
[Изображение: 2019-10-13-09-20-44.png]

[Изображение: 2019-10-13-09-20-33.png]
[Изображение: notrobosmall.jpg]
 
Отговор
#22
възможно ли е да е от кодито ползвам версия 17.6 защото с по нова версия има проблеми тв бокса е Т9
 
Отговор
#23
Старите версии на addon-ите ми са съвместими само със старите версии на XBMC и Коди, а новите... по същия начин. Следващите версии на добавките ми ще работят само на Коди 19.0+. Обмислям да слагам в имената на инсталационните архиви на добавките маркер, който да показва за коя версия на Коди са предназначени. Например добавка с версия 0.3.15 ще стане съответно 0.19.3.15, което ще показва съответно че е тествана и позиционирана да работи на Коди 19.X и теоретично би трябвало да работи и на следващите мажорни версии на Коди.

За удобство на потребителите актуализираме добавките в синхрон с актуалната последна стабилна версия на Коди т.е. "последната версия на едното да работи с последната версия на другото". Никой програмист няма да се навие да отделя още толкова от времето си за да backport-ва новия работещ код към старите версии на добавките/приложенията. Това е двойно повече работа за под 10% от потребителите, които все още не са ъпдейтнали медия центъра. И въпреки всичко, кода на тези добавки е отворен, лицензът им също е неограничаващ т.е. можете да си ги преработвате, поправяте и т.н., но ако решите да публикувате вашата преработка онлайн, ще трябва да смените името на добавката и да посочите че е форк на ... еди кой си оригинален разработчик.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
[-] The following 3 потребители Харесвам Majide's post:
  • hideman79, Topper, ZZlatev
 
Отговор
#24
това ще го пробвам а да ме надочите нещо с това трептене на менюто което се получава дали не трябва да се инсталира някоя добавка допълнително за да се оправи
 
Отговор
#25
@zaekadj, след като въпросът ти не касае добавката за VBOX7, отвори нова тема за въпроса си, за да не разводняваме тази. Прехвърлих предишната ни дискусия от тази тема в раздел Дистанционни.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
 
Отговор
#26
благодаря много свалих последната версия на коди и добавката си работи много добре
 
Отговор
#27
Налична е версия 0.19.6.0 с поддръжка на Коди 19 Матрикс и следващи версии.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
[-] The following 4 потребители Харесвам Majide's post:
  • anex, malion, Topper, ZZlatev
 
Отговор
  


Отваряне на: