Оценете темата:
  • 1 гласа - средно 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
VBOX7
#11
Опитай да превключиш настройката за хардуерно видео ускорение, да видим ще има ли някаква разлика. Този проблем касае конфигурацията на Kodi под андроид и би могъл да се повлияе най-вероятно от настройките за превключване между отделните видеорежими.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
#12
Благодаря,оправи се като премахнах ускорението на рокчип,сега повтаря видеото без да се затваря коди.
Отговори
#13
Предложение за допълнение към добавката - да запазва последно търсените думи като в ютуб адона. Скъсах се да пиша Том и Джери постоянно Smile
Отговори
#14
Готово Хари - децата вече няма да те ангажират толкова с писане.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
#15
Промени в последната версия 0.3.17: Оптимизации в зареждането на субтитри и автоматично избиране на най-високото качество; Подготовка за въвеждане на InputStream.Adaptive Addon; Преаранжиране настройките, фенарта и скрийншотите на приставката; Пълно описание на видеата, които разполагат с такова.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
#16
Забелязвам един проблем при мен. Абонирал съм се към канала gong_bg, но в "абонаменти" на user-a не ми излизат всички клипове. В сайта има още много клипове, които са добавили в този канал, но в Kodi спират до някъде и не мога да вляза в следваща страница. Не ми дава никаква грешка. Все едно ме вкарва в следваща страница, но са абсолютно едни и същи видеа.

Мога да прикача видео и LOG файл, ако ще помогне.

Освен "абонаменти" на user-a, същият проблем има и при "абонаменти" на даден канал.
Отговори
#17
(18-12-2018, 21:10)ZZlatev написа: ...Абонирал съм се към канала ..., но в "абонаменти" на user-a не ми излизат всички клипове. В сайта има още много клипове, които са добавили в този канал, но в Kodi спират до някъде и не мога да вляза в следваща страница...Все едно ме вкарва в следваща страница, но са абсолютно едни и същи видеа.

Мога да прикача видео и LOG файл, ако ще помогне.

Освен "абонаменти" на user-a, същият проблем има и при "абонаменти" на даден канал.
"абонаменти" на user, представлява списък с последните (в момента, винаги по 100) видеа, публикувани в каналите, към които дадения потребител се е абонирал, а не Вие. При влизане в категорията виждате всичките видеа на една страница и при подаване на заявка за следващата, няма нищо друго. Затова ви се зареждат същите 100 видеа, за да не стои празен прозореца. Колкото до "абонаменти на даден канал", този термин ми е непознат и не мога да коментирам, докато не ми разясниш за какво точно говориш!

Относно посочения bug, аз не го разглеждам като такъв, а като feature. Ако при влизане някъде не видите абсолютно нищо, няма ли да е по-зле?
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
#18
За "абонаменти" на канал, имам предвид, че някои канали имат "абонаменти" към други канали, освен техните си видеа.

[Изображение: gong.png]

На "абонаменти" на user имам не повече от 20-30 видеа. Казано накратко, виждам по-малко видеа от канала в сайта.

Колкото до "бъга" - не знаех, че е умишлено.
Отговори
#19
Значи под абонаменти на user и абонаменти на канал, разбираш едно и също нещо. Интересно. При мен са 100 видеата в Абонаменти на gong_bg:
[Изображение: 2018-12-18-20-26-11.png]
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
#20
добавката vbox7 не отваря нищо при мен ли е проблема или просто не се поддържа вече
Отговори


Отваряне на: