Здравейте!
Днес най-накрая ми остана малко време за тази добавка. Имплементирах в нея да могат да се гледат предавания назапис. За целта трябва да са изпълнени няколко условия:
1. Трябва в настройките на добавката OS ID да е Android и да е включено Use records:
2. В настройктие на PVR Simple Client трябва да се активират опцииите за Timeshift и Catchup, като при настройките на Catchup можете да направите необходимото отместване на часовете, ако има разминавания (catchup correction). При мен съм го направил на 2 часа и така си пасват разписанието и стрийма:
3. Ако всичко е наред и сте направили горните настройки, рестартирате добавката и PVR клиента и като отворите разписанието на каналите, тези, които имат записи, ще имат точки на предаванията:
4. Избирате съответното предаване и му давате Play programme:
Също така можете от някой стартиран за гледане канал, да извикате разписанието и да си изберете направо от там някое предходно предаване.
Тествано е на Kodi 21.0 BETA 2. Не съм тествал на по-стари версии. Ако има проблеми при други версии, изключете Timeshift и Catchup и гледайте както досега! Няма да си играя за гледам за предходни версии, защо не сработва!