Привет, Гост
Трябва да се регистрирате преди да може да публикувате на нашия сайт.

Потребителско име

Парола

Търси форуми

(Разширено търсене)

Форумни статистики
» Членове: 5,348
» Последен член: tsvettydjs74
» Форумни теми: 1,136
» Форумни публикации: 20,486

Пълна статистика

Последни теми
Zamunda Magnet Video
Форум: Компоненти за Kodi
Последна публикация: omer
, 15:08
» Отговори: 346
» Разглеждания: 490,359
Bulgarian Subs
Форум: Компоненти за Kodi
Последна публикация: martinstz
, 01:21
» Отговори: 179
» Разглеждания: 151,717
варианти за гледане на те...
Форум: Общи дискусии, проблеми и решения
Последна публикация: martinstz
, 01:08
» Отговори: 12
» Разглеждания: 11,651
Коди 21 крашва по време н...
Последна публикация: IvanovSf
15-01-2025, 11:55
» Отговори: 12
» Разглеждания: 441
проблем с нетера
Последна публикация: sovenik
14-01-2025, 01:06
» Отговори: 19
» Разглеждания: 27,335

mibox 3
Публикувано от: elpak - 13-01-2017, 15:32 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения - Отговори (10)

(25-10-2015, 15:02)kodi_dev написа: Хранилището включва български/други добавки за Коди, така всички ъпдеити се получават автоматично.
Инструкции за инсталация .

Алтернативна инсталация на БГ репото директно през Коди:
/Редактирано от harry_gg/

1. Изберете Коди > Система > Файлов мениджър
2. Изберете "Добави източник"
3. Въведете източник: https://offshoregit.com/kodibg/repo/
4. В долното поле задайте име по желание например "БГРЕПО"
5. Потвърдете с Ок
6. Изберете Коди > Система > Добавки > Инсталиране от зип файл
7. Изберете "БГРЕПО" или каквото име сте задали в стъпка 4.
8. Изберете repo.bg.plugins.zip и потвърдете за инсталиране.

Опитвам се да инсталиран от тук https://offshoregit.com/kodibg/repo/ но получавам празно в Коди, как мога да инсталирам български субтитри без да свалям zip файла? Ползвам MIBOX3, свързано с телевизора, как мога да инсталирам zip файл там?

Принтирай

Неработещи добавки ПВР клиент
Публикувано от: gogomen - 12-01-2017, 17:27 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения - Отговори (5)

Здравейте,
От скоро имам устройство TV box с android 5.1.1, в който е инсталиран Коди. До миналата седмица можех да гледам филми в добавката Muvibg, но нещо се прецака/а може би и аз да съм го сторил/ и сега нямам нито една работеща добавка ПВР клиент. Моля за помощ как мога да ги настроя, за да могат да се включат.
Благодаря Ви предварително!

Принтирай

kodi за windows xp
Публикувано от: rahhan - 11-01-2017, 12:33 - Форум: Ръководства и полезни връзки - Отговори (5)

Коя версия на коди да ползувам

Принтирай

Проблем при стартиране на Kodi
Публикувано от: zabadara - 07-01-2017, 14:35 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения - Отговори (2)

Здравейте!
Не можах да намеря тема,която да ми помогне и реших да отворя нова.Дано не е проблем.
Нов съм във форума,но от доста време ползвам коди без проблем.Преди два дни реших да пусна телевизията на булсата през фюжън и опс-каналите ги нямаше,а на тяхно място се бяха наместили някакви 8 броя чуждоземски.Къде ли не рових,какво ли не правих-не можах да ги разкарам и да си дойдат каналите на булсатком.Не знам колко пъти преинсталирах фюжън с всичките му настройки,както си трябва.Не става.Реших да преинсталирам коди,и при стартиране на програмата-
"The program can't start because api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll is missing from your computer.Try reinstalling  the program..."
Пробвах няколко пъти-същото.
Моля за някаква помощ.
Искам да спомена ,че имам валидна регистрация в булсата.
Благодаря предварително и поздрави на именниците!

Принтирай

Свързване с KODI
Публикувано от: vandu - 05-01-2017, 13:01 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения - Отговори (19)

Здравейте,
от няколко дни имам sony kdl-43w807csaep. До сега всички телевизори които съм свързвал по безжичен път съм ги свързвал посредством DLNA мрежа и домашния медиа сървър. Със сонито обаче ударих на камък, и в друг форум ми препоръчаха програмата KODI и свързване чрез SMB (нямам никаква идея какво е SMB). В последствие намерих и вашия форум и се регистрирах с надеждата за съдействие.
За пръв път се сблъсквам с андроид ТВ и съм много бос в нещата, и може би ще трябва да почна от А и Б за да подкарам приложението. 
Сутринта инсталирах приложението и до там, не можа да открие лаптопа. Трябва ли някаква специална програма за лаптопа, някъде да се шерват филмите ???
Телевизора и лаптопа са свързани към рутер.

Принтирай