Привет, Гост
Трябва да се регистрирате преди да може да публикувате на нашия сайт.

Потребителско име

Парола

Търси форуми

(Разширено търсене)

Форумни статистики
» Членове: 5,348
» Последен член: tsvettydjs74
» Форумни теми: 1,136
» Форумни публикации: 20,486

Пълна статистика

Последни теми
Zamunda Magnet Video
Форум: Компоненти за Kodi
Последна публикация: omer
, 15:08
» Отговори: 346
» Разглеждания: 490,396
Bulgarian Subs
Форум: Компоненти за Kodi
Последна публикация: martinstz
, 01:21
» Отговори: 179
» Разглеждания: 151,735
варианти за гледане на те...
Форум: Общи дискусии, проблеми и решения
Последна публикация: martinstz
, 01:08
» Отговори: 12
» Разглеждания: 11,653
Коди 21 крашва по време н...
Последна публикация: IvanovSf
15-01-2025, 11:55
» Отговори: 12
» Разглеждания: 444
проблем с нетера
Последна публикация: sovenik
14-01-2025, 01:06
» Отговори: 19
» Разглеждания: 27,335

The royal we
Публикувано от: galcho - 31-01-2017, 23:00 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения - Отговори (2)

Здравейте реших да си пусна филм но смених коди на 16,и сега не мога да намеря добавки за гледане на филми като pfoenix,the royal we,ако може малко помощ,да подкарам нещоSmile

Принтирай

Почистване на КЕШ-паметта на Коди
Публикувано от: ROBERT - 31-01-2017, 17:25 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения - Отговори (2)

Здравейте,
Някой би ли ми помогнал как се почиства кеша на Коди под Андроид. Като си пусна филм с Exodus или друг някой адон ми изписва, че няма достатъчно кеш. Почиствам със приложенията на Гугъл плей, но явно се оказва недостатъчно това.

Принтирай

Има ли начин да подкарам Kodi добавки под WinXP?
Публикувано от: bLck - 29-01-2017, 12:57 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения - Отговори (35)

Има ли начин да подкарам коди на XP... знам ,че трябва да помисля за ъпгрейд,но към този момент нямам възможност... разцъках програмката на телефона и ми е доста удобна но... искам да я сложа на комп. Ако има някакъв вариянт ( без да сменям ОС..) ще съм ви много благодарен.

Принтирай

Sad mtel sport 1 и mtel sport 2
Публикувано от: tvmaniac - 28-01-2017, 23:28 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения - Отговори (14)

Здравейте! Първо искам да се извиня ако вече има такава тема по въпроса но съм нов в форума.
Ако не бяха ме ядосали булсата нямаше да стигам до това положение. Имах надежди към булсата, че ще развият каналите Tv+, F+ и SPORT+HD но не. След, като мтел създадоха спортният канал мтел спорт 1 и очакващият се да стартира мтел спорт 2 чрез горе споменатите канали в мрежата на булсата ще изгубят голяма част от спортните събития. Разочарован съм от булсата защото аз съм голям фен на тениса и от навия сезон на тази година няма да мога да гледам тенис от atp 250; atp 500; atp 1000 и wta. Прерових целият интернет; влизах в какви ли не сайтове да намеря да гледам каналите на мтел без пари но уви нищо. Преди ми беше лесно използвах сайта http://livestream-tv.net/forum/ където гледах част от световни и европейски спортни канали с ace player но от няколко дена разбрах, че не работи и има само някакво подобие на форум. Мога ли да гледам тези два канала, но ако може и всичките канали на мтел през kodi на лаптопа ми и да ми помогнете ако може защото не съм много на ти с такъв тип работа чрез kodi.
Аз съм със лаптоп HP 15 notebook-windows 8.1; 64 b; 4gb ram; 1000 gb hard; intel pentium 2.16 ghz; vidocard intel hd graphics.

Принтирай

Настройки на Коди
Публикувано от: lookup - 26-01-2017, 13:26 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения - Отговори (11)

Здравейте, нов съм в форума ико има такава тема се извинявам.
Днес инсталирах Коди v17. но не мога да се справя с настройките за гледане на онлайн филми и субтитри на Български.
Моля някой запознат да обясни какви са стъпките и какво къде трябва да се добави?
Благодаря ви предварително за помощта.

Принтирай