Привет, Гост |
Трябва да се регистрирате преди да може да публикувате на нашия сайт.
|
Последни теми |
Електронен програмен спра...
Форум: Ръководства и полезни връзки
Последна публикация: niki7989
1 час
» Отговори: 1,309
» Разглеждания: 1,711,984
|
Zamunda Magnet Video
Форум: Компоненти за Kodi
Последна публикация: omer
, 15:08
» Отговори: 346
» Разглеждания: 490,443
|
Bulgarian Subs
Форум: Компоненти за Kodi
Последна публикация: martinstz
, 01:21
» Отговори: 179
» Разглеждания: 151,747
|
варианти за гледане на те...
Форум: Общи дискусии, проблеми и решения
Последна публикация: martinstz
, 01:08
» Отговори: 12
» Разглеждания: 11,661
|
Коди 21 крашва по време н...
Форум: Общи дискусии, проблеми и решения
Последна публикация: IvanovSf
15-01-2025, 11:55
» Отговори: 12
» Разглеждания: 445
|
|
|
Ex Yugoslavia |
Публикувано от: valioserb - 23-02-2017, 21:40 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения
- Отговори (3)
|
|
Здравейте , нов съм във форума и незнам дали съм правилната тема, но, ако несъм -моля даме извините !!!!!! Имам няколко въпроса ище се радвам ако някой може да ми помогне. Благодаря предварително !!!
Инстелирах си коди16 ,един месец нямах проблеми при свалянето на добавки и в един момент след свалянето на -repo jarvis немога да свалям например- плей лист лоадер . Стои на 0% 15 - 20 сек и след това ми изписва свалянето се провали. Същото е и с други добавки напр.-world TV XUNity Talk.com ===== a F.U.B.A.R въобще я няма в видео добавките. Незнам да не би да е от защитната стена или от анти-вирустната? В добавката - CROATIA on DEMAND има ТВ на живо ,там има EX-YU канали -работеха ми всички ПИНК -канали 3 дни ,а сега при стартиране ми изписва -възпроизвеждането се провали Немогат да бъдат отворени един или повече елемента .Проверете журнала за повече информация !!!!! Като натисна където пише журнали ,няма подробности !!!!
Интересувам се предимно от сръбски канали. Изгледал съм всички клипчета в YOU TUBE и не ми се получават нещата .
Също така инстелирах IPTV .Там също има списък със сръбски канали ,но работят от 5 до 10 сек и спират.Незнам
платени ли са или трябва някъде регистрация. Някой ,ако знае да помага !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Филми на КОДИ |
Публикувано от: galdin - 21-02-2017, 18:37 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения
- Отговори (37)
|
|
Здравейте,
така като не намерих друга такава тема във Форума, реших аз да напиша. Та въпроса ми следния имам ли някъкъв Addon от който може да пускат Филми. Знам за Гинезис но четох в Интернет че е блокиран!
Ще бъда благодарен ако някой може да помогне за инсталирането на такъв Addon.
|
|
|
Проблем с M3U файл |
Публикувано от: rtk - 21-02-2017, 13:15 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения
- Отговори (18)
|
|
Здравейте
Вчера пробвах да пусна плейлистата на Булсат на мои познати
да могат да зяпат, макар и временно.
Листата е в M3U формат както си се генерира от Коди-то.
На мен с PotPlayera си ми тръгват всички канали , но те се оплакват че на плеъра не иска да им ги зареди.
Очаквам да ме светнете как да го преработя за да го споделям с други, ако разбира се има решение за това.
Благодаря предварително.
|
|
|
Kodi върху NAS устройство |
Публикувано от: Majide - 18-02-2017, 13:44 - Форум: Хардуер: RPi/miniPC/HTPC/Game consoles
- Отговори (1)
|
|
Цените на мрежовите сървъри (Network Access Storage) станаха още по-достъпни след бума на облачните услуги, които им изяждат от целевата група клиенти. Някои от въпросните NAS устройства разполагат с HDMI изход и са прединсталирани с мултимедиен софтуер от класа на Plex Home Theater, TVHeadend и Kodi. Тази тема е за коментари, касаещи избора на подходящ NAS, който освен за съхранение и споделяне на файлове, може да се ползва като домашен/служебен мултимедиен сървър/HTPC. Масово потребителския клас решения за NAS устройства на големите производители се предлагат с Linux базирана операционна система. Аз ще направя съпоставка на двете най-известни марки: Synology и Qnap от които имам събрани впечатления.
Synology
висока цена на моделите;
маломощен хардуер;
страхотен софтуер/ОС на база стабилност/GUI;
AutoUpdate функционалност с възможност за настройване времето за прилагане на ъпдейтите;
Богат AppStore;
Малък брой APP-ове за Андроид;
Малко Community от потребители;
Поддръжка за бекъпи към много Cloud Storage доставчици;
Не поддържа бекъп към FTP;
Подходящи за служебна употреба - инсталираш и забравяш;
Qnap
средна цена на моделите;
мощен хардуер;
средно качествен софтуер/ОС на база стабилност/GUI (BusyBox и остаряла софтуерна архитектура);
ManualUpdate функционалност - изисква неминуемо човешка намеса;
Богат AppStore;
Голям брой APP-ове за Андроид;
Голямо Community от потребители, разработващи неофициални APP-ове/пакети софтуер;
Поддръжка за бекъпи към среден брой Cloud Storage доставчици;
Поддържа бекъп към FTP;
Подходящ за домашна употреба - изключително гъвкав откъм промяна на функционалността му, но иска "ръчкане" от човек с познания за Linux CLI;
И двата производителя предлагат модели ориентирани към домашни и корпоративни потребители. Моята препоръка е да подберете модел с HDMI изход, който е с x86_64 процесор, НЕ ARM. Моделите с ARM процесори не се справят добре с транскодинг на видео и не работят добре с TVHeadend. Много от моделите предлагат отделно закупуване на оригинално дистанционно управление, TV тунер и допълнително RAM за ъпгрейд (в случай, че стандартната не ви стига). Дисковото пространство е изцяло по ваш избор
|
|
|
Проблем с DTS 5.1 - Kodi 16.1/Win7 - Решен |
Публикувано от: Hangman - 09-02-2017, 18:58 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения
- Отговори (12)
|
|
Сега и аз да поискам помощ! Тия дни преинсталирах Коди от 15 на 16.1 като деинсталирах тотално старото , изтрих всико от него и инсталирах 16,1 на чисто. И о блажен проблем! Филмите, които са ми с Dolby Digital 5.1 си вървят перфектно с 5,1 звук. Тези , които са с DTS 5.1 и на Коди 15 си вървяха добре, под 16,1 са само стерео. Какви ли не галимации не правих но не става. Къде ли не рових и пак не намерих решение! Та ако някой има идея да сподели.
|
|
|
|