Привет, Гост
Трябва да се регистрирате преди да може да публикувате на нашия сайт.

Потребителско име

Парола

Търси форуми

(Разширено търсене)

Форумни статистики
» Членове: 5,449
» Последен член: kantonera
» Форумни теми: 1,147
» Форумни публикации: 20,659

Пълна статистика

Последни теми
FilmiFen
Форум: Компоненти за Kodi
Последна публикация: martinstz
26-04-2025, 19:01
» Отговори: 19
» Разглеждания: 19,119
Elementum
Последна публикация: ZZlatev
13-04-2025, 01:39
» Отговори: 17
» Разглеждания: 9,565
Тъмен екран на 4K филми
Форум: Общи дискусии, проблеми и решения
11-04-2025, 21:59
» Отговори: 12
» Разглеждания: 944
Субтитри от Замунда
Форум: Общи дискусии, проблеми и решения
06-04-2025, 19:45
» Отговори: 6
» Разглеждания: 343
EON PVR клиент
Последна публикация: plevel
01-04-2025, 14:33
» Отговори: 105
» Разглеждания: 44,682

kodi за windows xp
Публикувано от: rahhan - 11-01-2017, 12:33 - Форум: Ръководства и полезни връзки - Отговори (5)

Коя версия на коди да ползувам

Принтирай

Проблем при стартиране на Kodi
Публикувано от: zabadara - 07-01-2017, 14:35 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения - Отговори (2)

Здравейте!
Не можах да намеря тема,която да ми помогне и реших да отворя нова.Дано не е проблем.
Нов съм във форума,но от доста време ползвам коди без проблем.Преди два дни реших да пусна телевизията на булсата през фюжън и опс-каналите ги нямаше,а на тяхно място се бяха наместили някакви 8 броя чуждоземски.Къде ли не рових,какво ли не правих-не можах да ги разкарам и да си дойдат каналите на булсатком.Не знам колко пъти преинсталирах фюжън с всичките му настройки,както си трябва.Не става.Реших да преинсталирам коди,и при стартиране на програмата-
"The program can't start because api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll is missing from your computer.Try reinstalling  the program..."
Пробвах няколко пъти-същото.
Моля за някаква помощ.
Искам да спомена ,че имам валидна регистрация в булсата.
Благодаря предварително и поздрави на именниците!

Принтирай

Свързване с KODI
Публикувано от: vandu - 05-01-2017, 13:01 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения - Отговори (19)

Здравейте,
от няколко дни имам sony kdl-43w807csaep. До сега всички телевизори които съм свързвал по безжичен път съм ги свързвал посредством DLNA мрежа и домашния медиа сървър. Със сонито обаче ударих на камък, и в друг форум ми препоръчаха програмата KODI и свързване чрез SMB (нямам никаква идея какво е SMB). В последствие намерих и вашия форум и се регистрирах с надеждата за съдействие.
За пръв път се сблъсквам с андроид ТВ и съм много бос в нещата, и може би ще трябва да почна от А и Б за да подкарам приложението. 
Сутринта инсталирах приложението и до там, не можа да открие лаптопа. Трябва ли някаква специална програма за лаптопа, някъде да се шерват филмите ???
Телевизора и лаптопа са свързани към рутер.

Принтирай

Проблеми при зареждане от ZIP
Публикувано от: natrov - 02-01-2017, 17:23 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения - Без отговори

При опит за зареждане от ZIP файл, получавам следното:

15:17:12 112.638885 T:1962819584   ERROR: GetDirectory - Error getting zip://%2fstorage%2fdownloads%2fplugin.video.kodipopcorntime.repository-1.1.0.zip/

15:17:42 142.652695 T:1962819584   ERROR: GetDirectory - Error getting zip://%2fstorage%2fdownloads%2fplugin.video.kodipopcorntime-1.6.1.zip/

Някой има ли идея от какво е това?

Принтирай

Проблем при гледане на филми offline
Публикувано от: FOXXX161 - 31-12-2016, 20:31 - Форум: Общи дискусии, проблеми и решения - Отговори (2)

Привет, приятели! Весело посрещане на 2017-та!
Имам проблем с kodi. Преди около месец и половина баща ми си взе openbox as1 hd, най-вече като цифров приемник. Оказа се обаче, че с него могат да се гледат доста филми. Вграденото плеърче е стандартно, но доста добро - SD филми вървят, поддържа субтитри, гледах няколко 3D филма, а също отлично вървят и HD филми, но трябва да ги подбирам с AC-3 звук, защото не поддържа DTS.
Едва преди 10-тина дни обаче забелязах, че машинката си върви с kodi. Признавам, никога не бях се сблъсквал досега с него. След четене в нета си оправих субтитрите, езика и първия HD филм дето пуснах тръгна директно с DTS звука. Уникален звук, в пъти по-добърот този на вградения плеър. Openboxa ми е закачен към 5.1 система.
Проблема е следния - още докато гледах въпросния филм усетих леко насичане на картината. По-скоро като трептене, някак не вървеше плавно. Ефекта се усеща не през цялото време, но през определен интервал. Но е често. Може някой и да не го забележи, дето ьсе вика, но аз съм киноман и определено ме вади от филма. Помислих, че kodi-то се затормозява от HD филма (10GB) и за това пуснах такъв в SD формат (около 2GB). Трептенето е налице.
Че как да ви кажа, яд ме е. Не е нещо фрапиращо, но ако може да се оправи, защото си личи, че kodi е перфекто решение за домашно кино, с радост ще приема съвети.
Линк към характеристиките на openbox as1 hd :
https://openboxtv.ru/product/openbox-as1/features/
Малко дълго се получи. Ще съм много благодарен за всякакви мнения и съвети.

Принтирай