Публикации: 88
Теми: 19
Член от: Sep 2017
Използвайки TMDB като източник свърши работа. Но не знам защо не става с .nfo файлове.
Публикации: 12
Теми: 3
Член от: Oct 2018
Здравейте,
Аз също имам проблем с добавяне на сериали към библиотеката. Свалил съм няколко BOX-сета като при някои от тях (Ало, ало; Игра на Тронове; Чернобил, Параграф 22, Черни платна; Доктор Хаус и др.) нямам проблем. Всички сезони/епизоди се сканират в програмата и са достъпни за възпроизвеждане през главното меню. Други, обаче (Женени с Деца; Поаро по Агата Кристи; Приключенията на Шерлок Хоумс; Досиетата Х) или не се добавят изобщо, или се добавят само по 1-2 сезона?! Всички епизоди/сеозни са подредени и именувани коректно - всеки сезон в отделна папка, именувани съответно The X-Files S01/The X-Files S01E0x. При Досиетата Х специално добавя само сезони 1 и 2, при Женени с Деца добавя сеозни 1-3 и 6-8. При Поаро показва информация - itv/1989 и т.т., но изписва 0 сеозни / 0 епизоди?! От Приключенията на Шерлок Хоумс също добавя само сезони 1 и 2, а останалите не иска?!
Ползвам kodi 17.04, а информацията е зададено да се зарежда през TMDB...
Публикации: 263
Теми: 13
Член от: Nov 2015
20-06-2019, 11:58
(Последна редакция: Преди 20-06-2019, 12:01 от zdravkos.)
Здравей,
Понеже имам някой от сериалите, които си изброил ще напиша мойте настройки, с които TMDB(за серии/tv shows) скрапера работи. Версията на Коди не е от значение - библиотеката/сериалите ги дондуркам още от времето на XBMC ...
Като за начало това е скарепара, с които търся сериали и епизоди. TMDB за серии.
От Poirot на А.Кристи ми намира 69 епизода. Единственият епизод, който не го намира е 3х11(The Mystery Of Hunter’s Lodge)
Ето така изглежда структурата на епизодите:
Poirot S01E01 - The Adventure of the Clapham Cook (1989)
При Sherlock имам 12 епизода. Тук не намира един специален епизод - 10(The Abominable Bride)
Това е структурата на файла - sherlock.s01e01.dvdrip.xvid-haggis или Sherlock.S04E01.720p.MKVTV
На какъв език ти е настроен скрапера да търси информация?
| < Laziness is stupidity of the body, stupidity is laziness of the mind > |
| < Faulheit ist Dummheit des Körpers, Dummheit ist Faulheit des Geistes > |
Публикации: 2,032
Теми: 130
Член от: Oct 2015
Питанке, дай конкретен пример за да можем да видим какво пропускаш. Явно знаеш как трябва да е подредбата и по посоченото от теб - твоята изглежда коректна. Посочи цялото име на един от епизодите за да преценим ситуацията.