Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vivacom TV GO
Операторите на съдържание по поискване умират от страх, да не би да работите върху руутнато устройство, че барем сте им окрали обектите на авторски права, рипвайки стриймовете, пък били те и DRM защитени... Такива са параноици, че чак стават трагично-смешни. Има си къде-къде по елегантни начини за да се запише гледаното, без да чупите защитната верига на DRM. Купете си от китайските сайтове един HDMI Video Capture (Ж към М кънектор), закачете си го по средата на кабела между операторския бокс и телевизора ви и ... сте готови. А да видим, как ще ви спрат! То, ако става дума, можете и с телефон на статив срещу телевизора да си записвате... Не сте виждали телевизор да спира да визуализира, когато някой го снима с камера, нали?
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Toва съобщение го изкарва само на версията за телефон и Таблет .
Ако преди ъпдейта всичко е работело , просто забранете автоматичното обновяване и върнете старата версия.
Новата версия е 2.0.29, деинсталирате я и слагате 2.0.28 която можете да си дръпнете от ТУК
(23-09-2021, 17:47)rtk написа:
(23-09-2021, 15:11)ssstttsss написа: Има ли начин да се сложи EON на X96AIR ?
Приложението им не излиза в Google play. Смъквам го от други места, но казва, че устройството е несъвместимо. Махнах root -а, но пак не става.

Може да се инсталира на всяко едно устройство с OS Android 6.0 и нагоре
(23-09-2021, 15:11)ssstttsss написа: Има ли начин да се сложи EON на X96AIR ?



За X96Air трябва да си свалите Android TV версията на ЕON  ----> ЦЪК
Мобилната версия не е оптимизирана за повечето модели боксове и излиза съобщение за несъвместимост.
В мрежата намирам доста често някой да споменава за безплатен акаунт от Vivacom за тестване(EON) подобно на този на bulsatcom, но никъде не го намирам. Ако някой го има ще се радвам да се сподели на лично съобщение. Благодаря предварително!
Как може да се инсталира телевизионната версия на ТВ бокс вместо мобилната, ако абонамента към Виваком е за EON IPTV за 3 лв, а не е някой от основните пакети на ЕОН. Проблемът е, че при инсталиране на ЕОН ТВ се изисква код, който може да се получи само ако си абонат за пакета ЕОН ТВ.
(08-11-2021, 15:41)ROBERT написа: Как може да се инсталира телевизионната версия на ТВ бокс вместо мобилната, ако абонамента към Виваком е за EON IPTV за 3 лв, а не е някой от основните пакети на ЕОН. Проблемът е, че при инсталиране на ЕОН ТВ се изисква код, който може да се получи само ако си абонат за пакета ЕОН ТВ.

Теглиш мобилната версия 2.0.28 от ТУК и забраняваш автоматичният ъпдейт ! 
Предполагам вече си прочел, че мобилната версия работи на устройства до Android 7.1 .....
При по висока версия на Android, изписва съобщение за несъвместимост
Не става дума за мобилната версия, а за телевизионната, тая която се инсталира на телевизионен приемник. Аз си плащам за ЕОН IPTV абонамент по 3 лв на месец и влизам с имейл, а не с мобилен номер. Проблемът е, че когато си сваля на бокса тая версия на ЕОН за телевизия ми иска вписване на код, а това става само ако си абонат за основния пакет на ЕОН, просто Виваком имат нещо сбъркано във всичко това.
(08-11-2021, 19:30)ROBERT написа: Не става дума за мобилната версия, а за телевизионната, тая която се инсталира на телевизионен приемник. Аз си плащам за ЕОН IPTV абонамент по 3 лв на месец и влизам с имейл, а не с мобилен номер. Проблемът е, че когато си сваля на бокса тая версия на ЕОН за телевизия ми иска вписване на код, а това става само ако си абонат за основния пакет на ЕОН, просто Виваком имат нещо сбъркано във всичко това.

Неслучайно съществува вицът "Чукча не читател, Чукча писател.....
За да гледаш през  EON Smart TV трябва да имашактивна услуга за ТВ !
EON LIGHT е най ниският/евтин пакет - 27.90лв
Най добре влез в сайта на Виваком и разгледай какви са цените на абонаментните планове и пакети, след което можеш да си отговориш на въпроса за 3лв каква услуга ползваш , и какво точно можеш да гледаш Smile
Мога да твърдя, че много добре съм разучил всички планове на Виваком и без препоръката ти. Това за "чукча" го оставям без коментар защото не бих слезнал на твоето ниво. Да, за 3 лв гледам всички над 230 програми които са ми в пакета IPTV телевизия без ЕОН и ползвам мобилното приложение на ЕОН.Проблемът ми е, че на Андроид бокса е малко тегаво за управление, а на телевизор, който няма Андроид платформа не може да се инсталира.
Що се отнася до EON LIGT то той се инсталира само когато скоростта на интернета го позволява, при ADSL свързаност това няма как да стане.


Отваряне на: