Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vivacom TV GO
Ползвам TV BOX с андроид. Инсталирах добавката ТВ ГО на коди, настроих я и каналите се заредиха. Проблемът е че не всички искат да стартират - да речем бтв, планета и още 3-4 тръгват без проблем, а останалите канали като избереш иконката, за да тръгне започва едно мислене и замръзване на коди за около 30-40 сек и после отново можеш да движиш курсора, като каналът не се стартира.
Някакви идеи на какво може да се дължи ?
Добавката не работи под Kodi 19.0. Ще има ли обновление?

И все още никакъв отговор по въпроса със забиващите руски канали и Bulgaria On Air за който писах преди повече от година, никой ли друг няма подобни проблеми?
Моля ви направете нова версия, съвместима с Kodi 19 Matrix !
Добавката е страхотна, поздравления на създателите !!!
Има ли опция да се влиза с мобилен номер и потвърдителен код от СМС, както влизам на мобилното приложение, защото тук позволява само с имейл и парола за абонати на телевизията им а аз ползвам tv go от мобилен план с 15 лева бюджет за платени допълнителни услуги а мога да го гледам само на телефона.
И при мен ТВто се ъпдейтна до 19.0 и адона изчезна при миграцията.
Нареждам се и аз на опашката за чакащи
Smile
(02-03-2021, 17:49)Rooney7601 написа: Има ли опция да се влиза с мобилен номер и потвърдителен код от СМС, както влизам на мобилното приложение, защото тук позволява само с имейл и парола за абонати на телевизията им а аз ползвам tv go от мобилен план с 15 лева бюджет за платени допълнителни услуги а мога да го гледам само на телефона.

rooney, ако се логнеш с e-maila и мисля, че ти даваше да си избираш кой акаунт да ползваш - от телефона или от телевизията. Пробвай Smile
Новите програми на оператора се логват с телефонен номер и смс.
Новите абонати няма да може да гледате през преставката.
Това е така защото "Виваком" използва новото си приложение и е въпрос на време да спре старото.
Няма да имате 3-и устройства ! Само едно !
Здравейте! Искам да попитам как става вкарването на адона в PVR IPTV Simple Client или в TVHeadend? Не разбирам как да създам или откъде да немря този m3u файл. Също така някой канали не работят, например Discovery Network въпреки чеимам абонамент за всички.
(07-04-2021, 15:37)faktoreisho написа: ...Искам да попитам как става...
И на теб здравей! Може да погледнеш в първия пост. По принцип в първите постове на темите описваме всичко, което трябва да се знае, за да не се загуби из многото следващи пуликации. Прегледай първите постове на всички други теми, които те интересуват.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Проблемът е че изчетох всичко тук, но не разбирам и не намирам посочената папка където трябва да се генерира този m3u файл. В папката userdata имам само RssFeeds.xml и iOS папка с sources.xml в нея.
Не разбирам как да генерирам този m3u файл за да мога да го вкарам в Simple Client IPTV PVR


Отваряне на: