Публикации: 93
Теми: 0
Член от: Jan 2016
Аз имах абонамент в HD-Torrents, но се отказах от тях. Пробвах ги на посочената добавка, но не вършеха работа. Имат някакви ограничения. Това беше преди повече от 3 месеца.
Публикации: 4
Член от: Dec 2018
Здравейте, странен проблем с попкорн тайм през кодито. Имам 2 тв с андройд Сони, когато пусна единия показва fatching information и до там, на другия нямам проблеми, преинсталирах го същата работа. Версийте са едно и същи на кодитата. Добавката е през на Марто репото. Ще съм благодарен за съвети
Публикации: 1,355
Теми: 59
Член от: Oct 2015
Здравей, така може само да гадаем какво не е наред. В интернет пише, че е възможно да има проблем със стартирането на torrent2http.
Най-лесно ще е да пуснеш LOG файл. Инсталирай си Kodi LOG File Uploader от официалното хранилище. Като го стартираш, избери да качиш LOG-a в paste.kodi.tv След това предостави линка, който ще ти излезе на екрана.
Този вариант за Андроид и Андроид ТВ е най-лесен.
Публикации: 8
Член от: Jan 2019
Здравейте и честит празник!
Имам малък проблем с замунда, зелка и арена. Торентите с филмите не се обновяват ежедневно. Има категории /примерно х264/ в които едни и същи торенти ми излизат от месец, а нови се качават в сайтовете почти ежедневно. Дали проблема в при настройките на моето коди или си е глобален за приставките?