Публикации: 30
Теми: 3
Член от: Jan 2019
Мартин, здравей. Искам да попитам, понеже реших на тв да сложа версията spmc, обаче използвам същото репо както при коди, но не ми излизат например бг суб добавка да сложа, замунда, и така нататък. Защо?
Публикации: 1,621
Теми: 18
Член от: Nov 2015
(05-10-2019, 15:33)Nikito82 написа: Мартин, здравей. Искам да попитам, понеже реших на тв да сложа версията spmc, обаче използвам същото репо както при коди, но не ми излизат например бг суб добавка да сложа, замунда, и така нататък. Защо?
Предполагам някаква несъвместимост във версиите. Не ползвам SPMC и нямам поглед там. Предполагам, че се базира на по-стара версия на Коди и поради това не се виждат добавките, които имат изисквания за по-нови версии. Не съм напълно сигурен, но така предполагам.
Публикации: 1,355
Теми: 59
Член от: Oct 2015
Точно така е. Базирано е на 16.Х.Х и затова не се виждат.
Nikito82, каква е причината да сложиш SPMC?
Публикации: 21
Теми: 3
Член от: Sep 2016
06-10-2019, 01:07
(Последна редакция: Преди 06-10-2019, 01:13 от eleena.)
Има и 17.6, на която се виждат всички адони. И аз използвах до скоро SPMC, тъй като работеше по- леко и без забивания на Андроид телевизора ми, но последно време Elementum взе да прави проблеми(SPMC се изключва) и преминах на коди 18.4- изглежда са го оправили и ми работи много добре.
Публикации: 5
Теми: 1
Член от: Apr 2019
Здравей Марто, искам да ти благодаря за всичкия труд и усилия които полагаш по подържането на хранилището и добавките. Раядвам се, че си оправил стриймовете на руските спортни ТВ в Free BG/World Online TV. Въпроса ми е имаш ли начин, разбира се и възможност да оправиш и тези от Balkans Sports , или ако не всичките поне Arena Sort и Sport Klub. Преди време си работеха нормално но от 4-5 месеца изчезнаха.
Предварително благодаря и се извинявам за нахалството.
(06-10-2019, 12:56)Hamelleon написа: Здравей Марто, искам да ти благодаря за всичкия труд и усилия които полагаш по подържането на хранилището и добавките. Раядвам се, че си оправил стриймовете на руските спортни ТВ в Free BG/World Online TV. Въпроса ми е имаш ли начин, разбира се и възможност да оправиш и тези от Balkans Sports , или ако не всичките поне Arena Sort и Sport Klub. Преди време си работеха нормално но от 4-5 месеца изчезнаха.
Единствено в секцията Sports TV съм сложил аз стриймовете. Останалите секции ползват различни източници от интернет, така че каквото върви там, върви и тук, и респективно, каквото не работи и тук не работи.
Публикации: 5
Теми: 1
Член от: Apr 2019
(06-10-2019, 14:12)martinstz написа: (06-10-2019, 12:56)Hamelleon написа: Здравей Марто, искам да ти благодаря за всичкия труд и усилия които полагаш по подържането на хранилището и добавките. Раядвам се, че си оправил стриймовете на руските спортни ТВ в Free BG/World Online TV. Въпроса ми е имаш ли начин, разбира се и възможност да оправиш и тези от Balkans Sports , или ако не всичките поне Arena Sort и Sport Klub. Преди време си работеха нормално но от 4-5 месеца изчезнаха.
Единствено в секцията Sports TV съм сложил аз стриймовете. Останалите секции ползват различни източници от интернет, така че каквото върви там, върви и тук, и респективно, каквото не работи и тук не работи. Именно за секцията Sports TV става въпрос, и подсекция Balkans sports За останалите е ясно, че каквото върви там, върви и тук.
(06-10-2019, 17:55)Hamelleon написа: (06-10-2019, 14:12)martinstz написа: (06-10-2019, 12:56)Hamelleon написа: Здравей Марто, искам да ти благодаря за всичкия труд и усилия които полагаш по подържането на хранилището и добавките. Раядвам се, че си оправил стриймовете на руските спортни ТВ в Free BG/World Online TV. Въпроса ми е имаш ли начин, разбира се и възможност да оправиш и тези от Balkans Sports , или ако не всичките поне Arena Sort и Sport Klub. Преди време си работеха нормално но от 4-5 месеца изчезнаха.
Единствено в секцията Sports TV съм сложил аз стриймовете. Останалите секции ползват различни източници от интернет, така че каквото върви там, върви и тук, и респективно, каквото не работи и тук не работи. Именно за секцията Sports TV става въпрос, и подсекция Balkans sports За останалите е ясно, че каквото върви там, върви и тук.
Както писах, Balkans sports идват от източник, който не е мой. Няма как да оправя нещо там. За секцията Sports TV ще видя дали мога да направя нещо, но не обещавам.
(06-10-2019, 17:55)Hamelleon написа: (06-10-2019, 14:12)martinstz написа: (06-10-2019, 12:56)Hamelleon написа: Здравей Марто, искам да ти благодаря за всичкия труд и усилия които полагаш по подържането на хранилището и добавките. Раядвам се, че си оправил стриймовете на руските спортни ТВ в Free BG/World Online TV. Въпроса ми е имаш ли начин, разбира се и възможност да оправиш и тези от Balkans Sports , или ако не всичките поне Arena Sort и Sport Klub. Преди време си работеха нормално но от 4-5 месеца изчезнаха.
Разбрах те, какво имаш предвид
Мисля, че съм го оправил. Просто две неща се казват по сходен начин и от там се обърках.
Публикации: 1,355
Теми: 59
Член от: Oct 2015
Ако използвате хранилището на Мартин, сигурно знаете, че има HD-Torrents.org в оригиналия Elementum Burst. Не съм го пробвал дали работи добре, но предлагам, че да. Имам 2 покани, ако някой иска да тества. Предпочитам да ги дам на някого, който може да помогне за разработката в Коди.
Със сигурност не работи с AceStream. Има някаква защита явно.
Марто, помня, че нямаше акаунт, за да тестваш за какво става въпрос, така че ти запазвам едната, ако искаш.
|