Оценете темата:
  • 29 гласа - средно 4.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Хранилище за добавки на Мартин
Kodi 17.X няма опция за включване на TV, защото тя е включена. Щом активираш някой PVR client, веднага ще имаш и телевизия.

В настройки влез и намери Media settings. Влез в General, там ще видиш show hidden files.


[Изображение: showhidden.jpg]
(25-10-2018, 10:02)cosera написа: Извинявам се,че пиша в тази тема за проблем,но не открих друга подходяща.Та проблема е ,че не откривам "Покажи скрити файлове и папки" на KODI 17.6 .И опцията за включване на телевизия също не я откривам.
В Настройки -> Media Settings -> General -> Show hidden files and directories.
В Коди 17.6 няма отделна опция за ТВ. Ако имаш настроен PVR си тръгва и зарежда в меню TV  на основния екан.
Връзка с репо Mar33: 
http://martinstz.com/repo/repository.mar33-3.3.33.zip
Една питанка,преди време апликационното приложение булсатком и фюжъна на кодито излъчваха с едно и също качество на картината и нямаше значение коя програма ще инсталираш.Разликата беше само че фюжъна на кодито имаше в допълнние и порно канали.Сега обаче разликата е огромна в качеството на картината.Апликацията булсатком излъчва каналите сто пъти по добре от добавката фюжън на кодито.Въпроса ми е дали нещо може да се направи по въпроса и защо е така?
За да продават техните устройства първо и второ, за да осигуряват хомогенно качество за клиента... защото само Божинката знае какво е, когато му е инсталирано Кодито на някое от всичките възможни устройства под небето.
(28-10-2018, 19:38)lz2jvc написа: Една питанка,преди време апликационното приложение булсатком и фюжъна на кодито излъчваха с едно и също качество на картината и нямаше значение коя програма ще инсталираш.Разликата беше само че фюжъна на кодито имаше в допълнние и порно канали.Сега обаче разликата е огромна в качеството на картината.Апликацията булсатком излъчва каналите сто пъти по добре от добавката фюжън на кодито.Въпроса ми е дали нещо може да се направи по въпроса и защо е така?

Многократно е говорено по темата. Тази добавка е на доизживяване. Не е моя, а човекът, чиято е, доколкото разбрах, вече не използва услугите на Булсат и реално няма кой да прави кардинални промени по нея. Аз само съм направил няколко допълнения, но няма намерение да я поддържам, тъй като и аз не я ползвам. За това, както е казал мечо Пух - колкото, толкова Wink
Връзка с репо Mar33: 
http://martinstz.com/repo/repository.mar33-3.3.33.zip
Mечо Пух казва друго:
Цитат:Колкото повече, толкова повече! Има само едно нещо, което е по-хубаво от гърненце с мед… и това са две гърненца с мед.

Tongue
този стрийминг дето върви в официалната апликация на булсатком не е ли един същ с фюжъна на кодито.И ако не е същият би трябвало да не е чак такъв голям проблем да се промени един два реда на фюжъна да чете от едно и също място и да излъчва с по хубаво качество.Както апликацията на булсаткома така и фюжъна четат след като си въвел юзър и парола и би трябвало да четат от едно и също място, а качеството картината се различава многократно.
(31-10-2018, 00:31)lz2jvc написа: този стрийминг дето върви в официалната апликация на булсатком не е ли един същ с фюжъна на кодито.И ако не е същият би трябвало да не е чак такъв голям проблем да се промени един два реда на фюжъна да чете от едно и също място и да излъчва с по хубаво качество.Както апликацията на булсаткома така и фюжъна четат след като си въвел юзър и парола и би трябвало да четат от едно и също място, а качеството картината се различава многократно.

Щом смяташ, че не е проблем, имаш добавката, отвори файловете и промени кода, така че да ви вади качествена картина. Ще се потретя - нямам намерение да се занимавам с добавката. Само правя дребни кръпки за да продължава да работи. Добавката не е моя, а човекът, който я е сътворил, вече не се занимава с нея. За по-добро качество си ползвайте официалното приложение на Булсат, а като разберете защо каналите там се различават от каналите в добавката и защо от всички останали у-ва не можете да пуснете да гледате на повече, отколкото сте заплатили към Булсат, а от добавката можете, може би и тогава ще си отговорите на въпроса - е ли е възможно с тази добавка - по-добро качество Wink
И все пак нека сме благодарни на Булсат, че не са ни затворили и тази вратичка! Wink
Връзка с репо Mar33: 
http://martinstz.com/repo/repository.mar33-3.3.33.zip
Марто, не бъди лош  Smile колко му е да си отвориш една биричка няколко пъти и да направиш човека щастлив? Виж и rtk се облизва като ханджийски котарак в очакване да увеличи продажбите на боксове ако това се случи.
На лично съм му пратил код. Да го проложи и да пусне нова вилица.


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
Information Хранилище за добавки на Majide Majide 20 22,733 , 16:39
Последна публикация: Majide
Information Хранилище за БГ добавки kodi_dev 172 432,116 30-11-2023, 20:04
Последна публикация: Majide

Отваряне на: