Оценете темата:
  • 29 гласа - средно 4.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Хранилище за добавки на Мартин
Здравейте,

добавката за гледане на булсатком, която има опция за настройка - 'андроид тв' реално използва интеграцията за самсунг тв. Може да погледнете на ред 68 от plugin.program.bscfusion/resources/lib/bsc.py:

self.__URL_LIST = base + '/tv/samsungtv/live'

от http://petrovy.com/_repo/plugin.program.....07.02.zip например.

Освен това, входа за андроид тв използва различен механизам за генериране на хеша на паролата.

Препоръчвам на разработчика да махне менюто, което дефинира андроид тв, докато това не се разработи.

Поздравления за труда иначе!

Поздрави!
За съжаление разработчикът на добавката от много време не се занимава с нея. Аз само я позакърпвам, доколкото мога, докато може да работи. Добавката работи когато е настроено на Самсунг или Панасоник. Не съм си играл да тествам останалите и да правя промени в тази насока. За сега и не планирам да го правя. Wink По подразбиране настройките са така, че да работи добавката и без да се налагат промени по тях.
Поздрави!
Връзка с репо Mar33: 
http://martinstz.com/repo/repository.mar33-3.3.33.zip
Колеги използвам собствени икони за фюжана, но уви някъде ги изтрих. Тук в форума някъде martinstz ги беше постнал, но не мога да открия темата. Ако някой има желание да ги постне ще бъда благодарен. Извинявам се ако поста не е по темата.
(13-09-2018, 17:33)katevrai написа: Колеги използвам собствени икони за фюжана, но уви някъде ги изтрих. Тук в форума някъде martinstz ги беше постнал, но не мога да открия темата. Ако някой има желание да ги постне ще бъда благодарен. Извинявам се ако поста не е по темата.

http://sintez66.com/TVLogos/ - цветни и чернобели Wink
Връзка с репо Mar33: 
http://martinstz.com/repo/repository.mar33-3.3.33.zip
Имам 4 проблема с репо Mar33-0.0.33.zip. Първо съм с коди 17.6 инсталирано на андроидски сателитен приемник с OS Android Lolipop 5.1 ,Amlogic .cortex S905-B-A53 Quad Core 2.0 GHz процесор,
RAM DDR3 2 GB и ROM 16 GB

1 проблем:
След като инсталирах fusion добавката и после elementum добавката,кодито ми замръзва при първото пускане на зареждането на плейлистата на fusion и точно когато се показва табелата че е стартиран elementum процеса кодито замръзва на зареждането.Трябва принудително да затворя кодито и след това да го пусна отново след което се оправя.
2 проблем:
Не ми изкарва всичките EPG на програмите а има на някои.Използвам отдалечен път до EPG  http://snip.li/freeepg/ . Това обаче може и да е от сървъра където чете, но искам някакво инфо дали е така и ако е така някаква алтернатива или друг сървър.
3 проблем:
Като мине известно време например според мен повече от 1 час и 30 минути и пусна кодито зарежда програмите от плейлистата според мен малко по бързо,но като реша да пусна някоя програма няма никаква реакция.Появява се за част от секундата знакът за play триъгълничето в горния десен ъгъл, но само толкова.Рестартирвам го кодито няколко пъти, все тая.Предполагам че има някаква връзка с опцията Service check interval на който съм задал стойност 90 мин.Първоначално беше добавката на OS ID  Samsung.След като нищо не помогна реших да я сложа на Android и след това отново да стартирам самата добавка.Забелязах че тогава пак ми замръзна кодито и не можах да задействам по никакъв начин освен принудително да го спря.Следващото пускане на самото коди беше пак замръзване на зареждането на плейлистата и на второто пускане вече  се заредаше както трябва и заработиха тв програмите. На OS ID Android при зареждането изписваше module import files,но програмите се стартирваха.Обаче нещата се повториха май след 1 час и 30 минути и след това го сложих на OS ID на Panasonic.След съответното замръзване от първият път второто пускане нещата пак дойдоха на мястото си и програмите тръгнаха.На OS ID Panasonic не  изскарваше тази табела module import files , но смятам че след 1 час и 30 минути може пак да не мога да стартирам никоя програма ако пусна кодито.Това смятам вече че е от самата добавка fusion на Марто със сигурност,тъй като преди имах по стара добавка fusion andro master и е нямало такъв проблем.Само че там имаше условие да работи с по стар request 2.9.1 и с друг не работеше.
4 проблем :
След като съм направил всички настройки, пускам Zamunda Magnet Video и искам да пусна някой филм да гледам. Стартирва филма,  но първо усилва звукът до максимум на тв бокса и после се чува едно пращене вместо звук.Трябва да намаля звукът до желаните стойности и след малко и звукът се оправя.Това се случват на всичките филми в замунда където са бг аудио.На torrent energy,ArenaBG и Zelka няма никакъв проблем там тъй като филмите са само с BG субтитри.Тука се рових навсякъде но не можах да намеря решение.
По първия проблем не знам дали има решение. И при мен се получава понякога.
По втория - ID-тата на каналите, генерирани от добавката за Булсат, са различни от тези, които се използват в ЕПГ-то от snip.li/freeepg, поради тази причина използвай ЕПГ-то което си генерира самата добавка. Намира се в същата папка, където е и плейлиста. С него няма да имаш такива проблеми.
По третия - листата има определен живот след генериране и когато мине определеното време трябва да се генерира отново. Пробвай да увеличиш още Service check interval. Мисля че от там се управляваше. Препоръчително е да стои на Смасунг. На другите изобщо не знам дали работи, но със сигурност знам, че се зареждат по-малко канали на тях! Добавката не е моя, само гледам да работи, докато не я отрежат!
За 4-тия проблем, тук вече никак не мога да помогна. Повече ми звучи да е някаква проблем с устройството, а не от Коди. Аз поне не съм чувал досега някой да има такъв проблем, но ако има, нека сподели.
Връзка с репо Mar33: 
http://martinstz.com/repo/repository.mar33-3.3.33.zip
според мен като мине 90 минути както съм го настроил добавката fusion на mar33 не проверява логването, тъй като не изписва login ok и както преходните добавки след това faith data,след което да почне да зарежда отново телевизийте.Според мен нещо куца в написването на добавката за проверка и поради тази причина след 90 минути не ще да стартирва програмите.Трябва да сменя OS ID Samsung с например Panasonic за да реагира и да обнови M3U файла.Голям недостатък на добавката.Това е единият проблем според мен.За ΕΠΓ зададох и локално четене от създаденият файл до M3U файла и същата работа на някои телевизий има на други няма и тука май нещо съм склонен да мисля че пак Fusion добавката е недоклатена.За 3 проблем вече съм абслотно сигурен че е от добавката Fusion когато забиваа кодито при стартирване на първия път, защото сега пробвах с старата добавка Fusion andro master и пак с Elementum добавката и няма никакъв проблем.Така че май ще върна старата добавка на Fusion,докато някой не я направи да работи като хората и нормално да се гледа телевизия.
Здравейте, инсталирах elementum но след опит за старт ми изписва че му трябва време да стартира и не тръгва. С коди 17 съм и андроид 6. Моля някой ако може да ми помогне.
Имам един проблем след като инсталирах Elementum  от репото на MAR33 ,зеллката и арена бг торентите нямам никакви проблеми. Само с zamunda magnet video, когато го пусна и реша някой филм да пусна ми изписва ,, expected string or buffer " и до там.Какво да направя че да го реша проблема

[Изображение: 43497204_1153503614814000_6603020838981599232_n.jpg]
(09-10-2018, 17:02)lz2jvc написа: Имам един проблем след като инсталирах Elementum  от репото на MAR33 ,зеллката и арена бг торентите нямам никакви проблеми. Само с zamunda magnet video, когато го пусна и реша някой филм да пусна ми изписва ,, expected string or buffer " и до там.Какво да направя че да го реша проблема

[Изображение: 43497204_1153503614814000_6603020838981599232_n.jpg]

Гледам, че преди време още някой е писал по този проблем (март месец), но никой не му е отговорил, значи е нещо локално при теб. Пробвай да затриеш напълно добавката и да я инсталираш наново, като внимавай дали правилно въвеждаш потребител и парола.
Връзка с репо Mar33: 
http://martinstz.com/repo/repository.mar33-3.3.33.zip


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
Information Хранилище за добавки на Majide Majide 21 24,890 14-04-2024, 00:28
Последна публикация: Majide
Information Хранилище за БГ добавки kodi_dev 172 437,145 30-11-2023, 20:04
Последна публикация: Majide

Отваряне на: