Публикации: 209
Теми: 15
Член от: Nov 2015
(22-05-2018, 01:40)mario.vutov написа: Не мисля че ми е проблем 20 лв... имам 3 три вида доставчици на телевизия в нас както и легално платени канали.Просто ходя за риба имам едно устройство с андроид и на него имам Коди връзвам го за телевизора и гледам , просто попитах дали може да сложа този стрим не съм разбирач.Получих отговор благодаря.
Мисля, че твоето решение би било подобно на моето: нещо на което да върви TVHeadend + KODI с каквито добавки ти трябват ( платена ИПТВ) и си решаваш въпроса с броя устройства, на които гледаш и от къде гледаш.
Публикации: 609
Теми: 32
Член от: May 2017
Никой не напада никой, за това което пита му е обяснено тук и тук. Аз също не разбирам, хубаво че един потребител ми подаде ръка тук, понаспамих му малко темата както се казва ама все пак си свърших работата там.
Не се занимавам нито с компютри, нито с ИТ нито с други подобни. Аз изграждам жилищни сгради в интерес на истината или санирам такива. Разкъсан съм в цяла България на 10 места, имам семейство както всички и въпреки всичко не се оправдавам. Стига да искам време намирам за това което искам. Това което го мога го можете и вие. Нещо което не разбирате го има като информация навсякъде не само тук. Относно твоята хипотеза за това че си си направил плейлист, най вероятно е ръчно щом не можеш да генерираш за други ип адреси. Ако е така и имаш желание да помогнеш с това на потребителите ей ти на що е то решение. Правиш VPN мрежа и раздаваш акаунти на хората за да може да гледат през теб и ето на спи градът всички са щастливи. И както се казва заживели като едно щастливо семейство Аз не съм кабелен доставчик за да поддържам чуждата телевизия и да си губя времето за такива неща. Добавки за телевизия в БГ РЕПОТО колкото искаш каква топла вода трябва да откриваме не ми е ясно?
Публикации: 279
Теми: 3
Член от: Sep 2017
22-05-2018, 17:39
(Последна редакция: Преди 22-05-2018, 18:00 от shantros.)
(22-05-2018, 01:40)mario.vutov написа: Не мисля че ми е проблем 20 лв... имам 3 три вида доставчици на телевизия в нас както и легално платени канали.Просто ходя за риба имам едно устройство с андроид и на него имам Коди връзвам го за телевизора и гледам , просто попитах дали може да сложа този стрим не съм разбирач.Получих отговор благодаря.
От 3 вида доставчици и нито един няма приложение в магазина на Гугъл?
Коди е интелигентно решение за умни и креативни хора, а не за неграмотни дебили който няма желание или умствени възможности да се занимава с Коди. Те би трябва да се насочат към стандартните решения които ТВ доставчика предлага, а не да се правятна сърдити тук.
От днес Мтел се казва А1 и кода на сайта им е променен, честито на тези които го ползват през коди.
Публикации: 8
Теми: 0
Член от: Mar 2018
24-05-2018, 00:28
(Последна редакция: Преди 24-05-2018, 00:29 от mario.vutov.)
Публикации: 1,621
Теми: 18
Обновена добавка към репо Mar33:
Тип видео:
1. Genesis Reborn - в. 2018.05.23
Публикации: 17
(22-05-2018, 17:39)shantros написа: (22-05-2018, 01:40)mario.vutov написа: Не мисля че ми е проблем 20 лв... имам 3 три вида доставчици на телевизия в нас както и легално платени канали.Просто ходя за риба имам едно устройство с андроид и на него имам Коди връзвам го за телевизора и гледам , просто попитах дали може да сложа този стрим не съм разбирач.Получих отговор благодаря.
От 3 вида доставчици и нито един няма приложение в магазина на Гугъл?
Коди е интелигентно решение за умни и креативни хора, а не за неграмотни дебили който няма желание или умствени възможности да се занимава с Коди. Те би трябва да се насочат към стандартните решения които ТВ доставчика предлага, а не да се правятна сърдити тук.
От днес Мтел се казва А1 и кода на сайта им е променен, честито на тези които го ползват през коди.
Грубо, много грубо, абсолютно непровокирана обида. Съвсем адекватно ти е отговорил @mario.vutov
Публикации: 853
Теми: 10
Член от: Jan 2016
За теб е нормално да те нарекат неграмотен дебил ли?
На селянтрос хормона му е в повече.
Публикации: 17
(24-05-2018, 18:26)Topper написа: За теб е нормално да те нарекат неграмотен дебил ли?
На селянтрос хормона му е в повече.
Моят коментар се отнасяше за @shantros.
Не е нормално, разбира се, и за това писах, че е абсолютно непровокирано.
Публикации: 93
Член от: Jan 2016
Колеги,
предлагам тези, които не искат да помагат - да не го правят. Нека просто подминават молбите за съвет и помощ. Не е нужно да задръстваме темата на @martinstz.
Публикации: 1,621
Теми: 18
Добавена добавка към репо Mar33:
Тип видео:
1. Placenta - в. 1.2.4 - това е последният Fork на популярните Exodus и Covenant, с обновен код. Тъй като тези две добавки повече не се поддържат, ще бъдат премахнати от репото и на тяхно място слагам тази, която по статистика е на второ място по ползване (от този тип видео добавки), след Neptun Rising.
Премахнати добавки от репо Mar33:
Тип видео:
1. Exodus
2. Covenant
П.П. Ако на някой му трябват тези добавки, да ми пише на лично. Имам всичките им версии от година насам.
|