Публикации: 10
Теми: 0
Член от: Feb 2016
Някой може ли да ми каже как да наглася на Genesis субтитрите да не ми излизат на маймуница?
Публикации: 789
Теми: 39
Член от: Oct 2015
След като Genesis го заебаха, май по-добре да преименуваме темата на харесва ли ви Exodus? Аз лично го пробвах и съм много доволен от него.
Публикации: 6
Член от: Mar 2016
От създателя на GENESIS има ново попълнение добавката е EXODUS.Работи много добре, със много филми и инфо на български.За мен е много яка.
Публикации: 1,435
Теми: 49
Член от: Nov 2015
Това е Genesis, но с ново име. Променили са няколко ресолверса, но отново не работи добре
it works better if you play the trololol music in the background
Публикации: 1,355
Теми: 59
Много по-бързо зарежда. Стриймовете, ако един не тръгне сам си търси работещ, което е добре. Няма толкова full hd стриймове, но не е болка за умиране.
Публикации: 67
Нещо май Exodus взеха и те да се излагат, филмите можеше да се гледат в 1080p формат вчера влизах гледам само SD формат, дори 720p няма, само в каналите има филми в 1080p, в сериали не сам гледам но ако ще предлагат съдържанието в SD се излагат, почнаха добре сега стават зле.
Публикации: 789
Теми: 39
Не съм забелязал такова нещо, при мен винаги има поне по един линк 1080р главно от сезонлъкдизи.ком сега погледнах Игра на тронове и Банши например...
Публикации: 1,435
Теми: 49
Още ли не сте пробвали "Specto" ? (
http://filmkodi.com/repository)