Публикации: 424
Теми: 8
Член от: Jan 2016
Алкатразчо!
Преди две седмици, като си правих опити вкъщи не ми позволяваше да гледам на повече от две устройства.Опита си го правих на лаптоп, телефон и бокс през Kodi. Да не би да са направили ограничения според броя на приемниците за, които плащаш. И аз се учудих, защото преди време съм гледал и на трите устройства.
Публикации: 5
Теми: 0
Член от: Jul 2016
А как да гледам българските канали през Fusion в кодито.
Публикации: 525
Теми: 11
Член от: Nov 2015
Трябва ви Коди,платен абонамент,регистарция във сайта на Булсатком,добавката за Коди от БГ хранилището,настройка на добавката .Има го обяснено тук във форума кое как се настройва,
Публикации: 17
Член от: Jan 2016
От няколко седмици програмите не ми тръгват.
При стартиране на Коди излиза съобщение Module import fail.
Някой има ли представа какво става?
Публикации: 1,435
Теми: 49
Понеше кристалните ни топки са повредени и неможем да гадаем без тях, ще ти се наложи да покажеш лог файла ако търсиш или искаш да получиш помощ
Публикации: 2
Член от: Aug 2016
Ползвам MXQ pro плеър и имам проблем при зареждането на fusion през коди.Правя всичко както трябва.Програмите ми се зареждат но не тръгват.Пише работи и постоянно върти едно кръгче в долният десен ъгъл,но не тръгват.Като преместя от самсунг на PC.работи точно 2 секунди и краѝ.При други устроиства примерно телефона нямам такъв проблем там всичко е ок.Пробвах и директно с кабела,защото мислех че е от нета,но пак нищо. МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ
Публикации: 1,435
Теми: 49
Този "ПРОДАВАЛНИК – БУКЛУЧАРНИК" явно е уникално място където можеш да си загубиш парите
и после да се оплакваш на арменският поп.
Липсват само обясненията, че бокса върви с ЕГН - то, името, личната карта и адреса на собственика на акаунта. Имотната мафия в България явно вече е фен на форума.
Какви ли обяви щеше да има ако някой им беше обяснил достъпно и ясно как се прави "публик шер сървър" на реални активно действащи карти за достъп до сателитна телевизия?