Оценете темата:
  • 8 гласа - средно 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА)
Ъпдейт на положението с версия 17 налагащо рестарт (или disable/enable IPTV Simple client).

Според разработчиците на коди StartPVRManager е бил премахнат като функция във версия 17, съответно адониът регенерира плейлиста, но PVR менидрърът не се рестартира правилно. Тяхното предположение е, че PVR клиентът трябва да се грижи за това да следи кога е ъпдейтната листата му и съответно да я презарежда.
Отговори
Може ли линк към източника на това твърдение?

Според мен е премахнат само бутона за рестартиране на ПВР-а, но програмния код чрез който адоните рестартират ПВР-а си стои и няма как да бъде премахнат.
Отговори
(26-03-2017, 10:06)harry_gg написа: Може ли линк към източника на това твърдение?

Според мен е премахнат само бутона за рестартиране на ПВР-а, но програмния код чрез който адоните рестартират ПВР-а си стои и няма как да бъде премахнат.

Нямам линк, директно ги питах в #kodi-dev във freenode. 

Трейснах обаче всичко, което адона прави и наистина всичко в него изглежда коректно. Изпълнява функциите StopPVRManager и StartPVRManager, които обаче не правят нищо (т.е. не го презареждат), и не връщат никаква грешка. Може би са оставени като дефиниции, за да не сбозяват работещи адони, но просто не вършат нищо (или поне така изглежда). Пак по предложение от чата пробвах да заменя тези функции с JSONRPC рекуест, който да disable-ва pvr.iptvsimple и след няколко секунди (пробвах с 5) да го enable-ва отново по същия начин. Не успях обаче, още когато се опита да го disable-не, в log-a ми връща "PVR Stopping" и до там - забива ми Kodi-то (пробвано е без да има плейбек на никакво видео).
Отговори
Интересно... А с команда през конзолата също ли не работи (пиша от телефона и в момента не мога да пробвам)?

kodi-send --action "StartPVRManager"
Отговори
Току що пробвах Коди 17 на Windows и за съжаления наблюденията на korgoth се потвърждават. Прецакали са ПВР-а и рестарта му е премахнат не само от ГПИ-то, но и програмно. След регенериране на плейлиста единствено рестарт на Коди води до презареждане на новата плейлиста.

Още една причина да не ъпгрейдвам...
Отговори
Здравейте опитвам се да инсталирам булсата на linux, чрез tvheadend, но в самото коди нямам PVR clients. Дайте някое клипове за инсталацията.
Отговори
Limuz? Каква точно дистрибуция Limuz, че има много...

П.С: Колкото до другите с Krypton и PVR проблеми... От списъка с addon-и, забранете IPTV Simple Client и след това го включете отново. Това ще презареди плейлистата, EPG-то и логата.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
Linux исках да напиша.
Ubuntu 14.04 LTS
Отговори
Знаем, затова написах, че има много разновидности, за да конкретизираш. Щом си под *buntu и използваш официалното XBMC PPA, за булсат фюжъна ти трябва PVR IPTV Simple Client-а. Той, както и други неща като визуализации, поддръжка на libCEC, AirPlay и др. се инсталират отделно ей така през терминала/конзолата:
Код:
sudo apt-get install kodi-pvr-iptvsimple
Ако не ти харесва през терминала, а искаш през APP stor-a/пакетния мениджър, намираш с търсачката му kodi-pvr-iptvsimple и кликаш върху install бутона.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
Аз искам да го подкарам през tvheadend.
Отговори


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  plugin.service.bscfusion - версия "Q" olymp 142 205,031 14-08-2020, 23:45
Последна публикация: Topper
  plugin.video.bscfusion xbmcbg 16 32,053 26-06-2017, 18:48
Последна публикация: taraponty
  plugin.service.bscfusion - версия "Р" pepo 235 377,056 01-04-2017, 23:28
Последна публикация: ZZlatev
  Bscfusion (СПРЯНА) Matrata 1,058 1,673,289 18-01-2017, 17:35
Последна публикация: thedeamon
  offtopic - plugin.service.bscfusion - версия "Р" xbmcbg 15 24,088 31-10-2016, 16:16
Последна публикация: xbmcbg

Отваряне на: