!!! ВАЖНО !!! Във връзка с превенцията на зачестилите СПАМ теми във форума, паролите на всички потребители бяха автоматично инвалидизирани на 22 Май 2024 14:20 ч.. За да възстановите своята парола (и създадете нова), моля използвайте опцията за забравена парола тук. Съжаляваме за причиненото неудобство. При проблеми с възстановяването на паролата, моля пишете на kodibg в гмаил.ком

Оценете темата:
  • 8 гласа - средно 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bscfusion fork (ИЗОСТАВЕНА)
Пак прави същатата работа.
Отговори
Да, вероятно има промяна от Bulsatcom и трябва да се подаде различен токен или нещо др.. Който разбира вече може да се намеси.. Smile
Отговори
(05-01-2024, 15:03)Scout написа: Да, вероятно има промяна от Bulsatcom и трябва да се подаде различен токен или нещо др.. Който разбира вече може да се намеси.. Smile

Някак какво да се намесваме. Това си е шитня на Булсат. Няма как да влезна в базата им и да го променя. Явно са лимитирали по време стриймовете и след изтичане на това време се включва някаква тяхна реклама по всичките канали, докато не се презареди плейлистът. Остава вариантът да се провери ако не е на Андроид, ами на Самсунг примерно, дали ще е така, както и ако сте активирали в PVR да може да се гледат записи, да се деактивира и да се тества. Аз не ползвам добавката и нямам свободно време, че да се занимавам с тестове. На който му се играе да тества и да пише.
Връзка с репо Mar33: 
http://martinstz.com/repo/repository.mar33-3.3.33.zip
Отговори
Като се прибера ще пробвам… ще спра TIMESHIFT и ще тествам на Самсунг и пак ще кажа.
Отговори
Аз съм пробвал със спрян timeshift и samsung и положението е същото. Дори при samsung не зарежда всеки път..
Отговори
Еми значи някъде в булсата е проблема…
Отговори
Така!
След обстойно изследване на ситуацията, констатирах, че стриймовете, които генерира Булсат, без значение от платформата, са ги направили с продължителност от един час. За тест взех стрийм от онлайн платформата им и го пуснах през VLC - след един час спря!
Та след обмислянето на няколко идеи, които ми хрумнаха, реших, че най-удачния вариант с оглед ситуацията е, да преправя добавката така, че когато минат 60 мин от генерирането на плейлиста да го генерира наново. За съжаление, за да се актуализира той в Коди, трябва да се презареди PVR клиентът, поради което няма как автоматично да се продължи възпроизвеждането на даден канал, но пък поне спира възпроизвеждането и на екрана стоят каналите за избор, т.е. натискате си пак канала, който гледате и продължавате да гледате, без да се налага ръчно да стартирате добавката.
За да може да се гледат записи обаче, при сложена отметка Use records в настройките, съм направил автоматично времето за прегенериране на плейлиста да стане на 480 минути, защото ако остане на 60 мин, става невъзможно да се гледат записи (не съм тествал, дали и при записите след един час ще спре възпроизвеждането, та ако спира, се обезсмисля идеята да се гледат записи през добавката).
За целта съм направил някои корекции в настройката на добавката, като съм премахнал някои ненужни вече настройки, а съм добавил други:

[Изображение: 2024-01-09-095253.png]

По поразбиране, при актуализация на добавката, автоматично ще се променят настройките, които сте имали отностно използването на записи (Use records става изключено по подразбиране) и времето за прегенериране на плейлиста - Reload playlist (min) става равно на 60 мин. Вече от тази настойка ще се контролира времето за прегенериране на плейлиста.
Освен това съм премахнал автоматичното отваряне на настройките на добавката, когато мине актуализация на нея, тъй като го сметнах за ненужно. Та ако искате да промените дали да използвате записи и да промените времето за прегенериране на плейлист, ще трябва да настроите допълнително тези параметри.

Отворен съм за други идеи, но за сега това успях да измисля, като някакво решение с оглед на ситуацията.

П.П. Премахнал съм всякакво съвместителство на добавката с Коди по-старо от 19-та версия, т.е. работи само на Коди 19 и по-нови.
Връзка с репо Mar33: 
http://martinstz.com/repo/repository.mar33-3.3.33.zip
Отговори
По-добре е така. Не се налага да правя презареждането ръчно.
Отговори
Да попитам дали има вариянт да се върне избора на операционна система?
Отговори
(07-01-2024, 17:46)Zvez написа: Да попитам дали има вариянт да се върне избора на операционна система?

Няма проблеми, но констатирах, че вариантите PC и LG не работят вече, а между Самсунг и Андроид не намерих разлика, но при Андроид в данните, които се изтеглят от Булсат има логата и за това го забих него. Поради каква причина ти трябват?
Връзка с репо Mar33: 
http://martinstz.com/repo/repository.mar33-3.3.33.zip
Отговори


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  plugin.service.bscfusion - версия "Q" olymp 142 212,926 14-08-2020, 23:45
Последна публикация: Topper
  plugin.video.bscfusion xbmcbg 16 32,970 26-06-2017, 18:48
Последна публикация: taraponty
  plugin.service.bscfusion - версия "Р" pepo 235 389,273 01-04-2017, 23:28
Последна публикация: ZZlatev
  Bscfusion (СПРЯНА) Matrata 1,058 1,714,930 18-01-2017, 17:35
Последна публикация: thedeamon
  offtopic - plugin.service.bscfusion - версия "Р" xbmcbg 15 24,893 31-10-2016, 16:16
Последна публикация: xbmcbg

Отваряне на: