Публикации: 1,642
Теми: 19
Член от: Nov 2015
Виж в настройките на добавката, Service check interval и Refresh time. Едното казва през колко време да се обновява плейлистът, а другото - за колко време да е токъна. По подразбиране Refresh time е 3 часа, а другото е 480 мин.
Публикации: 44
Теми: 4
Член от: Apr 2023
А когато е направено,както казваш… и продължава на 20-30 мин да ми тръгва инфо канала на булсата… къде да търся проблема?
(04-01-2024, 15:12)Zvez написа: А когато е направено,както казваш… и продължава на 20-30 мин да ми тръгва инфо канала на булсата… къде да търся проблема?
Няма как да зная! При мен не съм забелязал такова нещо, а и като гледам, друг не се е оплакал. Не мога да гадая, защо при теб се случва нещо такова!
Публикации: 21
Теми: 0
Член от: Sep 2018
(04-01-2024, 17:29)martinstz написа: (04-01-2024, 15:12)Zvez написа: А когато е направено,както казваш… и продължава на 20-30 мин да ми тръгва инфо канала на булсата… къде да търся проблема?
Няма как да зная! При мен не съм забелязал такова нещо, а и като гледам, друг не се е оплакал. Не мога да гадая, защо при теб се случва нещо такова!
При мен, също refresh time е 3 и check interval 480, но издържа по близо час или по малко. Вероятно имат промяна от Bulsatcom. Не съм променял нищо, от няколко дена е така..
Публикации: 243
Теми: 7
Член от: Nov 2016
И при мен от вчера е така, точно 1 час и след това спира да работи и картината замръзва.
Със същите стойности, живота на плейлистата преди беше 10 часа....
Единственото, което съм променил е да може да се гледат на запис предаванията. Пробвайте да смените в настройки да не е Андроид, а примерно Самсунг и пишете, дали има промяна? Записите вървят само при опция Андроид, при другите се генерират по стария начин.
Публикации: 44
Теми: 4
Член от: Apr 2023
Днес пробвах и на друга операционна система… пак същото. Май булсата направиха нещо,защото нали бях писал за проблема с логването.
(04-01-2024, 20:13)martinstz написа: Единственото, което съм променил е да може да се гледат на запис предаванията. Пробвайте да смените в настройки да не е Андроид, а примерно Самсунг и пишете, дали има промяна? Записите вървят само при опция Андроид, при другите се генерират по стария начин.
То като цяло, добавката я тръгне, я не.. Може и от bulsatcom да имат промяна. Много често, стига до 70% и хвърля грешка, след 3 опита..
(04-01-2024, 23:14)martinstz написа: Направих няколко промени в добавката и съм качил версия.
1. Добавих опция, дали да се прави плейлист с възможност за запис или не. По този начин, ако е спряна тази опция плейлистът се генерира по стария начин и не се добавят опциите за запис.
2. Пренаредих опциите в настройките на приложението и констатирах, че когато е включена опцията Add UA to stream има проблеми с буферирането на стриймовете, за това опитайте да изключите тази опция:
![[Изображение: 2024-01-04-204757.png]](https://i.ibb.co/jRVKwbq/2024-01-04-204757.png)
Благодаря!
Спрял съм опциите за запис и UA за да тествам живота на листа, макар че това по скоро зависи от сървъра, но все пак ![Smile Smile](https://kodibg.org/forum/images/smilies/smile.png)
Add UA to stream за какво се ползва?
Ще пиша след час, дали има разлика.. За сега добавката работи супер!
(04-01-2024, 23:28)Scout написа: Благодаря!
Спрял съм опциите за запис и UA за да тествам живота на листа, макар че това по скоро зависи от сървъра, но все пак ![Smile Smile](https://kodibg.org/forum/images/smilies/smile.png)
Add UA to stream за какво се ползва?
Ще пиша след час, дали има разлика.. За сега добавката работи супер!
Добавя след генерирани стрийм стрнигове за User-Agent. Голяма част от онлайн стриймовете го изискват и досега беше активирано по подразбиране, но сега видях, че и без него работят и по мое мнение по-малко буферира без UA. Пиши дали има ефект, че аз не ползвам добавката
Направил съм и промяна в добавката SubLoader, така че да не се стартира, когато се гледа през добавката за Bulsat с включена опция за запис.
|