Здравейте гостенино! Вход Регистриране


Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Коди блокира...
#1
Здравейте, имам инсталиран Коди 16.1 на Андроид ТВ бокс. Но когато го включа започват да зареждат добавките и по някое време се изключва. При следващо включване се показва тъмен екран, като блокира.  Така няколко пъти се опитвам докато зацепи, зареди си всичко и тръгва. Но понякога и по време на работа програмата се изключа и мъката пак започва отначало...  Също така се губят настройките за блокираните канали на Булсаткома. Някой може ли да ме опъти от къде идва проблема, че ми писна до се занимавам постоянно с това, а иначе плеърът има страхотни възможности и ми харесва, та не искам да се отказвам от него?
 
Отговор
#2
Здравей!

Не съм експерт в областта, но според мен има проблем с хардуера - може да загрява мн.
Аз имам Raspberry Pi 3 и съм му сложил heatsink-ове за всеки случай.
Можеш ли да отвориш кутията и да сложиш heatsink-ове върху GPU-то?
 
Отговор
#3
Температурата я меря и повече от 60 гр. не вдига даже при дълго гледане на филми, камо ли при първоначалното включване, така че не вярвам да е от хардуера. Бокса е Tronsmart MXIII Plus , който е достатъчно мощен за да се гледа  и 4К филми, а аз гледам със 720р.
 
Отговор
#4
Ako покажеш "лог файла" има голяма вероятност да получиш помощ, в противен случай само ще гадаем, а моята кристална топка е повредена Big Grin
 
Отговор
#5
Благодаря за насоката, но от къде се вади този лог файл?
ПП. Предполагам става така ?
http://kodi.wiki/view/Log_file/Easy
 
Отговор
#6
Exactly !!!
Когато го извадеш и го разгледаш има реална опасност сам да разрешиш проблема и да не се нуждаеш от външна помощ.
 
Отговор
#7
(16-09-2016, 00:02)eleena написа: Здравейте, имам инсталиран Коди 16.1 на Андроид ТВ бокс. Но когато го включа започват да зареждат добавките и по някое време се изключва. При следващо включване се показва тъмен екран, като блокира.  Така няколко пъти се опитвам докато зацепи, зареди си всичко и тръгва. Но понякога и по време на работа програмата се изключа и мъката пак започва отначало...  Също така се губят настройките за блокираните канали на Булсаткома. Някой може ли да ме опъти от къде идва проблема, че ми писна до се занимавам постоянно с това, а иначе плеърът има страхотни възможности и ми харесва, та не искам да се отказвам от него?

Здравейте!
И при мен понякога се получава така. Решавам проблема, като отида в инсталираните приложения, спра от там принудително Коди-то и изтрия кеша му. После го пускам и тръгва. Явно си има някакви проблемчета с Андроид и понякога се бъгясва. На компютър не ми се е случвало, но на ТВ боксове и таблети ми се случва понякога.
 
Отговор
#8
Ako си в България/Европа си подмени резолюцията от 60 на 50 Hz.
При първоначално включване е нормално да има забавяне понеже Булсат аддона генерира сам 2 файла (плейлист и ЕПГ). Има ли разлика когато подмениш ЕПГ-то на Majide с това на Булсат? § също така опитай да плейнеш файловете като дезактивираш ПВР-а и им дадеш локация от която ги виждаш за да ги плейнеш. 
След това ще мислим какво да направим.

Също така можеш да се спасиш от бъгавият Андроид като го подмениш с Open/LibreELEC, за твоят бокс има Unofficial версии.
 
Отговор
#9
Благодаря за помощта, но това с подмяната на ЕПГ-то не ми е много ясна, а също и другото с плейването. Ще трябва още да се чете май Smile
Четох в http://4pda.ru за Open/ELEC версията, но има доста бедна информация за бъговете, тъй като виждам че е още бета версия.
 
Отговор
  


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  Архивиране на Коди Nikolaov 15 331 07-09-2021, 00:09
Последна публикация: Nikolaov
  Коди на линукс не вижда директориите в /home dimov81 7 1,852 15-03-2021, 12:57
Последна публикация: dimov81
  Коди заема прекалено много място? madwolf^ 3 885 07-03-2021, 23:58
Последна публикация: martinstz
  Проблем при коди след ъпдейт RadkoD 3 1,328 26-02-2021, 01:44
Последна публикация: ZZlatev
  Помощ за конфигуриране на Коди на Philips smart TV svetoslavz 2 977 27-01-2021, 02:15
Последна публикация: Majide

Отваряне на: