Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Коди блокира...
#1
Здравейте, имам инсталиран Коди 16.1 на Андроид ТВ бокс. Но когато го включа започват да зареждат добавките и по някое време се изключва. При следващо включване се показва тъмен екран, като блокира.  Така няколко пъти се опитвам докато зацепи, зареди си всичко и тръгва. Но понякога и по време на работа програмата се изключа и мъката пак започва отначало...  Също така се губят настройките за блокираните канали на Булсаткома. Някой може ли да ме опъти от къде идва проблема, че ми писна до се занимавам постоянно с това, а иначе плеърът има страхотни възможности и ми харесва, та не искам да се отказвам от него?
Отговори
#2
Здравей!

Не съм експерт в областта, но според мен има проблем с хардуера - може да загрява мн.
Аз имам Raspberry Pi 3 и съм му сложил heatsink-ове за всеки случай.
Можеш ли да отвориш кутията и да сложиш heatsink-ове върху GPU-то?
Отговори
#3
Температурата я меря и повече от 60 гр. не вдига даже при дълго гледане на филми, камо ли при първоначалното включване, така че не вярвам да е от хардуера. Бокса е Tronsmart MXIII Plus , който е достатъчно мощен за да се гледа  и 4К филми, а аз гледам със 720р.
Отговори
#4
Ako покажеш "лог файла" има голяма вероятност да получиш помощ, в противен случай само ще гадаем, а моята кристална топка е повредена Big Grin
Отговори
#5
Благодаря за насоката, но от къде се вади този лог файл?
ПП. Предполагам става така ?
http://kodi.wiki/view/Log_file/Easy
Отговори
#6
Exactly !!!
Когато го извадеш и го разгледаш има реална опасност сам да разрешиш проблема и да не се нуждаеш от външна помощ.
Отговори
#7
(16-09-2016, 00:02)eleena написа: Здравейте, имам инсталиран Коди 16.1 на Андроид ТВ бокс. Но когато го включа започват да зареждат добавките и по някое време се изключва. При следващо включване се показва тъмен екран, като блокира.  Така няколко пъти се опитвам докато зацепи, зареди си всичко и тръгва. Но понякога и по време на работа програмата се изключа и мъката пак започва отначало...  Също така се губят настройките за блокираните канали на Булсаткома. Някой може ли да ме опъти от къде идва проблема, че ми писна до се занимавам постоянно с това, а иначе плеърът има страхотни възможности и ми харесва, та не искам да се отказвам от него?

Здравейте!
И при мен понякога се получава така. Решавам проблема, като отида в инсталираните приложения, спра от там принудително Коди-то и изтрия кеша му. После го пускам и тръгва. Явно си има някакви проблемчета с Андроид и понякога се бъгясва. На компютър не ми се е случвало, но на ТВ боксове и таблети ми се случва понякога.
Връзка с репо Mar33: 
http://martinstz.com/repo/repository.mar33-3.3.33.zip
Отговори
#8
Ako си в България/Европа си подмени резолюцията от 60 на 50 Hz.
При първоначално включване е нормално да има забавяне понеже Булсат аддона генерира сам 2 файла (плейлист и ЕПГ). Има ли разлика когато подмениш ЕПГ-то на Majide с това на Булсат? § също така опитай да плейнеш файловете като дезактивираш ПВР-а и им дадеш локация от която ги виждаш за да ги плейнеш. 
След това ще мислим какво да направим.

Също така можеш да се спасиш от бъгавият Андроид като го подмениш с Open/LibreELEC, за твоят бокс има Unofficial версии.
Отговори
#9
Благодаря за помощта, но това с подмяната на ЕПГ-то не ми е много ясна, а също и другото с плейването. Ще трябва още да се чете май Smile
Четох в http://4pda.ru за Open/ELEC версията, но има доста бедна информация за бъговете, тъй като виждам че е още бета версия.
Отговори


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  Проблем с Коди RAKCHO 14 1,234 , 13:30
Последна публикация: martinstz
  tv box t97z plus 2022 (коди помощ) Jekow1998 0 686 01-02-2023, 22:08
Последна публикация: Jekow1998
  Коди 20 проблем gvg 5 2,375 30-01-2023, 15:19
Последна публикация: Majide
  страници в коди fullmak 7 2,436 29-01-2023, 20:13
Последна публикация: Majide
  Две различни инсталации на Коди ROBERT 11 5,440 02-11-2022, 15:00
Последна публикация: ROBERT

Отваряне на: