Публикации: 67
Теми: 0
Член от: Nov 2015
Някой би ли ми дал работещ онлайн ЕПГ адрес за каналите на булсаткома,ще го позлвма на XMLTV плеър, ползвам програмите на булсаткома с листа от коди но нямам онлайн адрес за програмите, позлвам един но имам само за определени програми епг.
Публикации: 29
Член от: Apr 2016
От няколко дни има отместване на EPG-то (мисля на всички канали) с един час назад (т.е. примерно новините са от 19ч., а в EPG-то ги пише от 18ч.)
Това е с листата на Булсат. Пробвах в PVR-а да му кажа отместване на EPG-то с един час, но няма ефект.
Проблема само при мен ли е?
Публикации: 2,022
Теми: 130
Член от: Oct 2015
Ще направим проверка и ако бъде потвърден проблема, ще бъде оправен още тази вечер.
Majide, дали промени нещо? Защото сега се измести с още 1ч. и вече 2ч. избързва.
Другия вариант е сега да е влязло в сила отместването, което сложих в ПВР-а снощи.
Публикации: 2,022
Теми: 130
Член от: Oct 2015
Да, върнах направени преди време промени, относно отместване с 1 час на каналите от МедияПрес. Сверих ги по разписанието на БНТ1 от официалния им сайт и поне при мен, всичко изглежда наред. Ако си въвел свое отместване, може да го изключиш вече и опитай без него.
Вече всичко е ОК, благодаря ☺
Имаш ли m3u плейлиста и посочил ли си пътя до нея в конфигурацията на PVR-а?
Публикации: 374
Теми: 17
Член от: Nov 2015
Трябва да имаш m3u листа и път до нея! Също трябва да включиш ( Система>Телевизия>Основни>Включено )