Хубаво е като колега на колега на по-високо ниво да му се предостави нужната бумащина и да се разберете. Така ще помогнеш на всички ни. Сигурен съм, че много хора искат твоето EPG, но си мълчат като мишки. Е аз не. Мисля, че с разбиране, може липсата ти да доведе до нулев проблем, ако се разберете. Човека да моеме проблема с регионалните и някой друг липсващ канал, нещата ще са топ. По този начин, аз лично ще поема следенето за някакви проблеми и със сигурност ще донеса голям принос за по-добро негово EPG. Водя разговори и с други хора, и те ще дадат от себе си част за приноса.
Лесно е, просто липсва желание. И е странно в разговорите, че много хора не знаят за едномесечното ти предисвестие. Не знаят, че приключваш. Това води до не знание, а от там опцията да се намери човек да продължи перфетното ти дело.
Ето поради тази причини аз питам за всяка част за направата на ЕПГ-то и от твйте отговори да помогна на тях и на себе си.
Цитат:Инсталирайте си локален уеб сървър...
- С това всичко приключва. Отказваш ме напълно. Да искам някой друг да го прави и така малко излизам като използвач. Но знаещите, в които аз не се вписвам, знаят как да избият, чрез форум или по друг начин средствата за споделяне.
Така че, чрез споделяне начина за направа даде общо взето всичко необходимо. Надявам се да се появи млад човек със знания и с твоята информация да продължи дело. А за платение, сори човече, щом сме тук надали това е решение!
.
Това е от мен. Последният ми пост. Благодаря Ви за всичко и всичко най-най за вбъдеще!
Чао или довиждане бъдещето ще покаже! чао чао.