Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Хранилище за добавки на Majide
#21
RetroCrush и останалите добавки от същата група: AsianCrush, Cocoro, MidnightPulp бяха разработени преди няколко години и оттогава не съм ги актуализирал. Принципно са съвместими с Коди 19 (след като версиите им са 0.19.x.x), но нямам намерение да продължа с разработката или поддръжката им. Премахнал съм ги от това хранилище, ако го използвате през Коди 21 - вече не се виждат и не могат да бъдат инсталирани. Принципно всичките тези стрийминг услуги са предназначени за англоговорящи потребители с американски IP aдрес, иначе не получавате достъп до системата им (и гледате празни каталози, без заглавия вътре).

Добавката TUBI все още не съм решил дали да я "съживя", но гледам, че в официалния форум други програмисти работят над друга разработка за нея и затова ще я оставя в техните вещи ръце. Нещо подобно се случи и с добавката за VIKI. Смятам да посвещавам времето си над продукти, които могат да се използват от нашите сънародници, без да изискват "гимнастики", чрез които да лъжат, че са американци, за да получат някакъв достъп. Ако все пак ме видите да публикувам някаква добавка със съдържание преведено на английски език, то достъпът ще бъде възможен и с нашите европейски IP aдреси.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
#22
Здравейте! В помощ на потребителите, използващи чуждестранни добавки за Коди, публикувам в хранилището нова добавка за български субтитри. Можете да я използвате с Коди 21 Омега и следващи версии Cool
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
Information Хранилище за добавки на Мартин martinstz 1,543 1,925,721 20-01-2024, 21:28
Последна публикация: martinstz
Information Хранилище за БГ добавки kodi_dev 172 435,963 30-11-2023, 20:04
Последна публикация: Majide

Отваряне на: