Публикации: 28
Теми: 1
Член от: May 2016
Здравейте,
При търсене на филм/сериал в търсачката на Елементум ми излизат резултати от тракерите, които нямат нищо общо с търсения филм. Тоест ако търся Междузвездни войни примерно ми излиза поне 10 различни рилийза на други филми. Това ми го прави от доста време но не ми се занимаваше и минавах на нашите тракери да си търся. Но напоследък все по често използвам Елементум и е много дразнещо ако искам да потърся нещо. С Burst Elementum е инсталиран ако има някакво значение.
Публикации: 88
Теми: 19
Член от: Sep 2017
Това е проблем който съществува с търсачките в elementum от доста време. Не мисля, че тези които използват elementum могат да направят нещо в случая. Това е в ръцете на разработчиците които поддържат скриптовете за тези търсачки.
Имам проблем със свързването към сийдъри. Някой път когато elementum търси торенти при намерените резултати показва торенти които имат много сийдъри, но ако избера някой от тези торенти виждам че на практика съм свързан само към един сийдър. Мога ли да направя нещо в случая за да се свързвам към повече сийдъри или това не зависи от мен? На някой друг случвало ли му се е същото?
Все пак ми изглежда странно. Торент със сто сийдъра и когато elementum започне да сваля буфера ми показва че съм свързан към един сийдър от един възможен сийдър S:1/1. Би трябвало да показва S:1/100.
Публикации: 1
Теми: 0
Член от: Jan 2019
Този проблем на тв бокса си го реших така---не 1 път.:в настройките на елементум определяш друг размер на рам /200....250.....300/ или я слагаш на
Максимум, ако сам си я определя. Рестарт на коди и си готов.
Някой има ли представа, когато се отварят торенти на комбинирани сезони на сериали, дали има клавиш на клавиатурата с който да се отиде директно до края на името на епизода? Например, когато си избрал определен епизод, но не знаеш точно кой е защото имената на епизодите са дълги и трябва да чакаш името на епизода да мине бавно от дясно на ляво, за да видиш точно кой сезон и епизод си избрал. С клавиша дясна стрелка и "End" не става.