Публикации: 64
Теми: 16
Член от: Oct 2016
Здравейте! Бих желал да разбера възможно ли е на едно устройство под Андроид операционна система да се инсталират два независими един от друг модула /примерно 18.9/ на Коди и ако може как по-конкретно се прави това? Благодаря предварително.
Публикации: 58
Теми: 2
Член от: Mar 2021
Здравей. Ако питаш за две версии на Коди на едно Андроид устройство не става. Какво искаш да направиш по точно?
Да инсталирам различни адони, единият от които е с ПВР и когато го инсталирам трие всички останали.Може да не са точно еднакви версиите, но да са различни модули
Публикации: 170
Член от: Nov 2016
Може да пробвате да инсталирате едно "нормално" КОДИ и някой форк на КОДИ-примерно SPMC.
Този форк от къде бих могъл да го сваля и да опитам?
Публикации: 170
Член от: Nov 2016
Мисля, че го и ма и в Google Play.
Публикации: 2,025
Теми: 130
Член от: Oct 2015
SPMC вече не се разработва, затова имайте предвид, ако ще инсталирате в нов Андроид (11, 12 и т.н.), че може и да не стане.
Публикации: 1,621
Теми: 18
Член от: Nov 2015
На телефоните с нови Андроиди има вградена опция за клониране на приложения и така може да имаш две самосиндикални инсталации на всяко едно приложение. Не съм убеден обаче, дали Андроид ТВ има такава опция за клониране. Има разни приложения, като App Cloner, но не съм ги тествал, да видя дали вършат работа.