Здравейте гостенино! Вход Регистриране


Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
HBO GO VPN KODI?
#11
(20-11-2019, 19:00)xbmcbg написа: С коди или през браузъра е едно и също, само за аматьори. За live tv не стават липсват възможности да компенсираш часовата разлика. Не си губи времето. Коди е само за филми, въпреки че според мен и за тях movian e по-добрият избор.
Щом си избрал windows явно имаш и доста време за пилеене, тук повечето хора използват основно Linux (различните му секти по техен вкус).
 И аз съм от "сектантите", обаче, на който му харесва Movian, да седне да си пише сам добавките или да си плати за наличните (вече платени) български добавки. Ако искам да гледам HBO GO или NETFLIX през Movian, мислите ли, че има начин? Освен ако не имплентира поддръжка на DRM, Movian няма легално бъдеще по отношение на комерсиалните VOD доставчици. А дори и тогава ще отстъпва много по отношение на наличните възможности за настройка (спрямо Коди), защото и броят разработчици (и community-то зад тях) имат значение. Буквално изостава с години назад.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
[-] The following 3 потребители Харесвам Majide's post:
  • sonybg, xbmcbg, ZZlatev
 
Отговор
#12
Обяснил си го много добре !
Бг потребителите основно гледат това което е безплатно и movian e OK за основните бази с филми, работи по-добре от коди. Колкото да платеният VOD те основно гледат през акаунтите на мобилните оператори в България които вместо да си продават телефонните услуги и Интернета набутват в пакетите и VOD (HBO, разните детски и тн) и берат от меките круши. Когато в България се появи нормално законодателство което да постанови да се плаща само това от което се нуждаеш няма да е така.
Не виждам нищо лошо във факта, че трябва да се платят дребни суми за труда на разработчика добавките, защото от опит зная, че безплатен обяд няма.
Който не иска да плаща може да си каства до телевизора без да се занимава с коди и подобните му медиа центрове.
[-] The following 1 потребител Харесвания xbmcbg's post:
  • ZZlatev
 
Отговор
#13
Найстина няма нищо лошо да се платят малко пари за интелектуален труд.
Тъпото в случая е, че българските потребители си плащат нормално, а получават кастрирани версии на доставчиците. Sky, Maxdome, Disney+ пък въобще ги няма. Офертата на Netflix за българския пазар е нищожна - има много малко заглавия. Такста обаче не е!
Затова и Бг потребителите основно гледат през торент добавки! Нормално е! Wink
Ако се научат да прилагт и лог файл към проблема който имат ще е прекрасно. Ти, @ZZlatev и @Majide знаете това прекрасно - "without your log files, no-one can help you".
С платен VPN няма да има проблеми колегата, с безплатен все нешо някъде ще куца...
| < Laziness is stupidity of the body, stupidity is laziness of the mind > |
| < Faulheit ist Dummheit des Körpers, Dummheit ist Faulheit des Geistes > |
[-] The following 1 потребител Харесвания zdravkos's post:
  • sonybg
 
Отговор
#14
Здравко,
ще те попитам и теб пробвал ли си с платен, защото при мен минава само когато го прекарам през мрежата която сам поддържам в България. Пробвал всички платени VPN-ни от топ 5 в Световните класации и не ми се получава без значение дали VPN-на е България или страна от ЕС. Интересното е с какъв контекст отказват, добре са го измислили.

Това е през браузъра:


  [Изображение: WnZnIXIl.png]


Tова е през добавка на Majide:


[Изображение: vHqLqzAl.png]


При HBO NOW този проблем го няма и си работи без никакви проблеми дори и от България можеш да гледаш повече филми от HBO GO и да се чувстваш като първи клас човек с него.
 
Отговор
#15
Пробвах един платен на "hide my ass" vpn на Windows, качеството и връзката беше супер.
През БГ IP не стана пак GeoBlock, по няква случайност стана на Унгарско IP и така 1 месец без проблем, но е много скъпичко.

Другите Top 5 vpn-та те са на късмет дори и платено днес работи за утре не се знае визирам ExpressVpn, NordVpn и т.н

Най-сигурно е с прокси от България.

Някой приятел познат да пуска прокси да му пращаш по някой лев и тва е на вместо да си харчиш парите по тея VPN дето я бачкат я не.

Защитата на HBO GO е на много високо ниво.
 
Отговор
#16
Тук мисля, че имахме вече тема за HBO и май бях качвал шот от който се вижда, че с  NordVPN нещата се получаваха. С абонамент за три години ми излизаше около 2.5 € на месец. Бях го взел заради онлайн залагания в Англия и едни скандинавски страни!
Това беше през 2016г. когато директивата на ЕК за дигиталните абонаменти на територията на ЕС все още бе беше влязла в сила. Но аз съм на територия в ЕС. Вече нямам HBO GO абонамент и не мога да проверя. 
Български VPN вече ползвам и аз като теб - личен! През 2013г. имахме пожар в офиса и локалните сървъри заминаха.... Това ме подсети, че при един евнтуален пожар или кражба в къщи и мойте данни заминават(облаци не ползвам), затова взех още един домашен сървър и го инсталирах в Бг, в жилището на родителите ми. На него имам VPN и куп други неща, седмично се прави автоматичен бекъп на моя сървър от вкъщи. 

Със сигурност през 2016г. имах достъп до HBO GO от Германия, защото успях да изгледам няколко филма...но сега като замисля не мога със сигурност да ти кажа дали специално за HBO GO връзката ми е минавала през моя впн или северния..
| < Laziness is stupidity of the body, stupidity is laziness of the mind > |
| < Faulheit ist Dummheit des Körpers, Dummheit ist Faulheit des Geistes > |
[-] The following 1 потребител Харесвания zdravkos's post:
  • ZZlatev
 
Отговор
#17
Ясно.

Преди седмица бях в Германия и мога да потвърдя, че може се гледа без никакви VPN,Проксита.
[-] The following 1 потребител Харесвания madwolf^'s post:
  • zdravkos
 
Отговор
#18
Най-накрая тръгна и през масовите VPN-ни  Cool


[Изображение: Screenshot-from-2020-03-18-11-22-23.png]


[Изображение: Screenshot-from-2020-03-18-11-23-01.png]
 
Отговор
#19
(18-03-2020, 19:28)xbmcbg написа: Най-накрая тръгна и през масовите VPN-ни  Cool


[Изображение: Screenshot-from-2020-03-18-11-22-23.png]


[Изображение: Screenshot-from-2020-03-18-11-23-01.png]

Пробвах ExpressVPN, NordVPN i Cybershark и всички бг ипита минават през един и същи сървер м247. Как го подкара? Не мога го подкарам извън БГ това HBO Go Bulgaria.
 
Отговор
#20
(02-03-2021, 15:20)barbies написа: Пробвах... и всички бг ипита минават през един и същи сървер ... Как го подкара? Не мога го подкарам извън БГ това HBO Go Bulgaria.
Според европейското законодателство, всяка стрийминг услуга оперираща на територията на съюза, трябва да бъде достъпна от мрежата (вътрешния пиъринг) на всяка една държава членка на съюза. Това ще рече, че ако имаш регистрация в Disney+ Норвегия, трябва да можеш легално (без нужда от VPN) да я гледаш в България да речем или някоя от другите държави, без Geoblocking. Същото правило важи и за услугите на HBO, VBOX7 и т.н. и т.н.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
[-] The following 1 потребител Харесвания Majide's post:
  • ZZlatev
 
Отговор
  


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  Решен проблем Elementum Kodi 19, Android 10 Nikito82 126 1,437 07-06-2021, 14:26
Последна публикация: Topper
  Предложения за IPTV българска телевизия с kodi KpuCko 24 7,553 08-03-2021, 23:03
Последна публикация: mehanic
  Kodi Sony android tv проблем mad_bastard 11 2,000 06-03-2021, 12:11
Последна публикация: mad_bastard
  Проблем с Fusion TV Android на Kodi 18.9 (raspberry pi4) ivenkov 6 1,701 24-12-2020, 22:03
Последна публикация: ivenkov
  Търся livescore addon за Kodi Fireblade 0 649 05-11-2020, 15:30
Последна публикация: Fireblade

Отваряне на: