Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
HBO GO VPN KODI?
#1
Здравейте,

Надали друг е имал такъв случай, но реших да си пробвам късмета.

Имам Абонамент на HBO GO в Теленор въпроса е там, че не съм в Европейския Съюз и ми трябва VPN за да подкарам приставката понеже без VPN ме блокирват по IP aдрес.
Отговори
#2
Какъв е въпроса? Cool
Не си единствен, слагаш си VPN и си в играта. Още по-добре е ако се прехвърлиш на HBO NOW (оригинала) и няма да ти се налага да се занимаваш с европейските щуротии.
Видях и предната ти тема и не мога да разбера каква е необходимостта да използваш KODI за live tv при доказаност, че то не е по-добро решение за тези нужди от Андроид апповете и STB emulators.
Отговори
#3
На мен пък си ми харесва много гледането на телевизия в Коди. Има повече функции от апликацията на Булсат. STB емулаторът има огромен плюс, че можеш да гледаш предвания назад във времето. Е, ако някой е сложил български канали. И все пак не е достатъчно, за да се смени с Коди.

Колкото по темата, madwolf^, можеш да си инсталираш VPN Manager за Коди, който ти позволява да избираш кои добавки да минават през тунела. Инсталираш си HBO България добавката от българското хранилище и си в играта. Няма нужда да се казва, че имаш нужда от ОpenVPN акаунт или твой сървър, предполагам. Разбира се, има OpenVPN и за твоята ОС(която не разбрахме каква е). Не е задължително VPN-a да е в Коди.

Разгледай форума. Има тема, която засяга въпроса ти.
Отговори
#4
Златев, ти пробвал ли си това което си написал за HBO или говориш по принцип?
Отговори
#5
Пробвал съм го - имам VPN сървър върху Docker. Разбира се, че VPN client-a не е в Коди, а на цялата ОС, но не виждам голямо значение. VPN Manager добавката използва оpenvpn инсталиран на ОС така или иначе.
Това отговаря и на въпроса ти за Булсат, предполагам.

Linux
Цитат: In order to run on other Linux platforms, openvpn must be installed in /user/sbin and killall must also available...
Windows
Цитат: Download the install package from openvpn.net and install it. The add-on will assume that it's installed in c:\Program Files\OpenVPN\bin\.
Отговори
#6
И си сигурен, че си го пробвал извън ЕС например в USA, Canada, Australia or Egypt ?
Отговори
#7
Да, колкото и жалко да е, че Сърбия ще влязат скоро там. Другия път ще ти направя скрийншот. Не само Канада и САЩ са извън ЕС, нали така?
Отговори
#8
Явно аз съм много смотан защото при мен работи само при определени, много специфични сървъри. При тях защитата е доста по-добра от тази на държавната администрация в България. Например от тук и тук не работи.


  [Изображение: 5zNEUrNl.png]



  [Изображение: hrEOjYkl.png]
Отговори
#9
Така.. Абсолютно моя е грешката, че не съм пояснил.

1. - пробвах на самата ОС а тя е Windows, работата е там, че не всички VPN ми вършат работа от 10 2 станаха едното беше платено а другото връзката беше слаба(филмите забиват и не мое да ги гледаш на FULL HD) заради това попитах за VPN с малката надеждата да уцеля кьоравото.

Смисъл от къде как го изтегля има ли някви чалъми при инсталация и т.н

2. - колкото до другата тема за булсата - причината е проста грозно е от сайта им да гледаш ТВ никви опции дори и картината от там е още по слаба.

@ZZlatev, може ли линк към темата ако не е нахално?
Отговори
#10
С коди или през браузъра е едно и също, само за аматьори. За live tv не стават липсват възможности да компенсираш часовата разлика. Не си губи времето. Коди е само за филми, въпреки че според мен и за тях movian e по-добрият избор.
Щом си избрал windows явно имаш и доста време за пилеене, тук повечето хора използват основно Linux (различните му секти по техен вкус).
Отговори


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
Wink Проблем с Kodi за AppleTV undeath 4 1,116 29-02-2024, 05:07
Последна публикация: sarika78
  Проблем с Kodi и Zamunda Kose 1 549 19-12-2023, 16:34
Последна публикация: martinstz
  Kodi PC qbadabaduuu 9 1,481 15-12-2023, 13:11
Последна публикация: m1TeT0
  Kodi 19: Грешка-dependency xbmc python 2.1.0 could not be satisfied i_deni 22 13,480 30-10-2023, 20:55
Последна публикация: irongrip
  Kodi 18.9 Бг добавки teyri 2 845 30-10-2023, 13:06
Последна публикация: teyri

Отваряне на: