Здравейте гостенино! Вход Регистриране


Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
HBO GO VPN KODI?
#1
Здравейте,

Надали друг е имал такъв случай, но реших да си пробвам късмета.

Имам Абонамент на HBO GO в Теленор въпроса е там, че не съм в Европейския Съюз и ми трябва VPN за да подкарам приставката понеже без VPN ме блокирват по IP aдрес.
 
Отговор
#2
Какъв е въпроса? Cool
Не си единствен, слагаш си VPN и си в играта. Още по-добре е ако се прехвърлиш на HBO NOW (оригинала) и няма да ти се налага да се занимаваш с европейските щуротии.
Видях и предната ти тема и не мога да разбера каква е необходимостта да използваш KODI за live tv при доказаност, че то не е по-добро решение за тези нужди от Андроид апповете и STB emulators.
 
Отговор
#3
На мен пък си ми харесва много гледането на телевизия в Коди. Има повече функции от апликацията на Булсат. STB емулаторът има огромен плюс, че можеш да гледаш предвания назад във времето. Е, ако някой е сложил български канали. И все пак не е достатъчно, за да се смени с Коди.

Колкото по темата, madwolf^, можеш да си инсталираш VPN Manager за Коди, който ти позволява да избираш кои добавки да минават през тунела. Инсталираш си HBO България добавката от българското хранилище и си в играта. Няма нужда да се казва, че имаш нужда от ОpenVPN акаунт или твой сървър, предполагам. Разбира се, има OpenVPN и за твоята ОС(която не разбрахме каква е). Не е задължително VPN-a да е в Коди.

Разгледай форума. Има тема, която засяга въпроса ти.
[-] The following 1 потребител Харесвания ZZlatev's post:
  • sonybg
 
Отговор
#4
Златев, ти пробвал ли си това което си написал за HBO или говориш по принцип?
 
Отговор
#5
Пробвал съм го - имам VPN сървър върху Docker. Разбира се, че VPN client-a не е в Коди, а на цялата ОС, но не виждам голямо значение. VPN Manager добавката използва оpenvpn инсталиран на ОС така или иначе.
Това отговаря и на въпроса ти за Булсат, предполагам.

Linux
Цитат: In order to run on other Linux platforms, openvpn must be installed in /user/sbin and killall must also available...
Windows
Цитат: Download the install package from openvpn.net and install it. The add-on will assume that it's installed in c:\Program Files\OpenVPN\bin\.
 
Отговор
#6
И си сигурен, че си го пробвал извън ЕС например в USA, Canada, Australia or Egypt ?
 
Отговор
#7
Да, колкото и жалко да е, че Сърбия ще влязат скоро там. Другия път ще ти направя скрийншот. Не само Канада и САЩ са извън ЕС, нали така?
 
Отговор
#8
Явно аз съм много смотан защото при мен работи само при определени, много специфични сървъри. При тях защитата е доста по-добра от тази на държавната администрация в България. Например от тук и тук не работи.


  [Изображение: 5zNEUrNl.png]  [Изображение: hrEOjYkl.png]
 
Отговор
#9
Така.. Абсолютно моя е грешката, че не съм пояснил.

1. - пробвах на самата ОС а тя е Windows, работата е там, че не всички VPN ми вършат работа от 10 2 станаха едното беше платено а другото връзката беше слаба(филмите забиват и не мое да ги гледаш на FULL HD) заради това попитах за VPN с малката надеждата да уцеля кьоравото.

Смисъл от къде как го изтегля има ли някви чалъми при инсталация и т.н

2. - колкото до другата тема за булсата - причината е проста грозно е от сайта им да гледаш ТВ никви опции дори и картината от там е още по слаба.

@ZZlatev, може ли линк към темата ако не е нахално?
 
Отговор
#10
С коди или през браузъра е едно и също, само за аматьори. За live tv не стават липсват възможности да компенсираш часовата разлика. Не си губи времето. Коди е само за филми, въпреки че според мен и за тях movian e по-добрият избор.
Щом си избрал windows явно имаш и доста време за пилеене, тук повечето хора използват основно Linux (различните му секти по техен вкус).
[-] The following 2 потребители Харесвам xbmcbg's post:
  • Majide, sonybg
 
Отговор
  


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  Решен проблем Elementum Kodi 19, Android 10 Nikito82 126 1,441 07-06-2021, 14:26
Последна публикация: Topper
  Предложения за IPTV българска телевизия с kodi KpuCko 24 7,554 08-03-2021, 23:03
Последна публикация: mehanic
  Kodi Sony android tv проблем mad_bastard 11 2,000 06-03-2021, 12:11
Последна публикация: mad_bastard
  Проблем с Fusion TV Android на Kodi 18.9 (raspberry pi4) ivenkov 6 1,701 24-12-2020, 22:03
Последна публикация: ivenkov
  Търся livescore addon за Kodi Fireblade 0 649 05-11-2020, 15:30
Последна публикация: Fireblade

Отваряне на: