Оценете темата:
  • 2 гласа - средно 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bulgarian Subs
Здравейте, браво на Мартин за работата по неговото репо и поддръжката на Kodi V20 ,но за съжаления добавката Bulgarian Subs не може да се инсталира на Kodi V20 !
Отговори
(02-08-2022, 10:13)chitalov написа: Здравейте, браво на Мартин за работата по неговото репо и поддръжката на Kodi V20 ,но за съжаления добавката Bulgarian Subs не може да се инсталира на Kodi V20 !

Може би проблема е при Вас, защото при мен си работи чудесно.
Отговори
Да , проблема беше при мен. След чиста инсталация на Kodi всичко се инсталира и работи отлично.
Отговори
От днес забелязах, че при търсене на субтитри стига до Букви и там зацепва. При отказ остава блокиран Коди и трябва да изляза от Коди и пак да вляза. Пробвах на няколко различни филма и навсякъде е така.
ПП. Ааа, от сайта било Smile
Отговори
И аз имам същия проблем... Стига до Букви и спича цялото коди .
Отговори
Опитайте така: От настройките на тази добавка, меню Search Sources, изключете Bukvi.bg и евентуално другите, които не желаете да ви бавят при търсене. После кликнете "Добре" и сте готови!
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
bukvi.bg не работи от известно време.
Може би трябва да се имплементира timeout или въобще да бъде спряна поддръжката на bukvi.bg.

Едит: bukvi.bg работи вече, току що проверих.
Отговори
Здравейте, с Коди 19.5 съм и не мога да пусна български субтитри от репо Mar33. Повечето добавки от това репо работят но субтитрите не. Може ли някой да помогне?
Отговори
Ползватели последната версия на репо Мар33?
Отговори
(11-01-2023, 00:49)vladibass написа: Здравейте, с Коди 19.5 съм и не мога да пусна български субтитри от репо Mar33. Повечето добавки от това репо работят но субтитрите не. Може ли някой да помогне?

Понеже нямам кристална топка, бихте ли бил така добър, да дадете малко повече информация, как сте настроили Коди за търсене на субтитри? Изобщо, откъде и как търсите субтитрите? Дайте някакъв пример. Нещо скрийншотове, нещо съобщения, изобщо нещо, което да може да помогне на гадаещите, да стигнат по-близо до проблема Ви, че евентуално и да помогнат! Wink
Връзка с репо Mar33: 
http://martinstz.com/repo/repository.mar33-3.3.33.zip
Отговори


Отваряне на: