Публикации: 88
Теми: 19
Член от: Sep 2017
Ако гледам телевизия или слушам радио за няколко часа след това затворя Коди и го стартирам отново никой от радио или тв каналите не тръгва. Трябва да отида на 'Programs' и да стартирам Fusion TV Android да зареди каналите наново и тогава телевизията и радиото тръгват. Защо?
Ако имаш в предвид настройките 'general>refresh time' при мен стойността е 3.00.
Публикации: 9
Теми: 0
Член от: Oct 2016
02-10-2017, 22:02
(Последна редакция: Преди 02-10-2017, 22:14 от Udi80.)
При мен работи само при едно условие:
------------
спирам Kodi
пускам Kodi зарежда до край
------------
спирам Kodi
------------
и има канали и работят
понякога се налага още едно:
------------
спирам Kodi
-------------
Не знам защо е така но не съм се замислял т.к. рядко гледам ТВ и по скоро го пускам за някакъв "фон" да бръмчи.
Аз съм с 16.1 но при мен листите не се обновяват автоматично.
Публикации: 131
Теми: 6
Член от: Feb 2016
На компютър има лесен начин за гледане. Е...без някои удоволствия като EPG, но пък така или иначе качеството на картината е точно като за компютър. Използвайте възможноста на Fusion TV Android да прави копие на M3U файла и го отворете с програма, която може да го използва. Аз ползвам Potplayer, но предполагам че и много други ще станат. Аз си копирам файла на десктоп и си превключвам с PgUp и PgDown. Ако искам да отида на конктене канал го правя с мишката.
Публикации: 244
Теми: 1
Член от: Mar 2016
От добавката има настройка да ти копира листата където си поискаш. Освен Potplayer, и VLC аз ползвам и progdvb, който подържа епг.
Публикации: 244
Теми: 1
Член от: Mar 2016
03-10-2017, 16:27
(Последна редакция: Преди 03-10-2017, 16:37 от hideman79.)
Би трябвало да може. ЕПГ-то на Majide работи без проблем с progdvb - progtv, така че би трябвало и оригиналното епг на Булшита да работи, не съм го пробвал.
Пропуснах да кажа че съм пробвал само с разархивирано епг : epg.xml, ползвам скрипта който сваля епг-то и там го разархивира.