Публикации: 30
Теми: 0
Член от: Mar 2017
28-03-2017, 15:58
(Последна редакция: Преди 29-03-2017, 10:58 от morfei1.)
Въпросният проблем и аз го имам на андроид устройствата ми - телефони, TV Box-а, който също е с андроид, някой път не става и с втория рестарт, но пък не ми се е случвало да трябва да рестартирам на Rasberry Pi3, който е с libreELEC 8.0.0, а от снощи с 8.0.1, поне до сега.
Edit:
При LibreELEC 8.0.0 на RPi3 не ми направи впечатление да има проблем с презареждане на Simple PVR-а за около седмица ползване, но на LE 8.0.1 със сигурност, има за съжаление.
Като гледам ще се връщам на LE 7.0.3 който работи безпроблемно.
Публикации: 789
Теми: 39
Член от: Oct 2015
Ако имаш в предвид bNeedReload, това май важи само ако плейлистата е свалена от УРЛ и е кеширана локално и кеша е изтекъл. Тогава се презарежда или поне на това ми прилича.
Публикации: 1,435
Теми: 49
Член от: Nov 2015
Не се уморихте да търсите под вола теле
, отидете в Apps на windows 10 и погледнете МИНИМАЛНИТЕ ИЗИСКВАНИЯ ще видите, че ако искате да използвате КОДИ 17.1 на РС с windows 10 ви трябват Memory 4G , Direct X - V11, Video Memory 1GB. Ако хардуера ви не е подходящ просто не си губете времето с този windows и тази версия на КОДИ.
Публикации: 1,435
Теми: 49
Член от: Nov 2015
Тези които разбират са написали това, нямам основания да се съмнявам в тяхната компетентност.
BTW никога не съм си помислял, че мога да си купя windows телефон, все пак работя за парите си, но дори и да ги намеря на улицата пак няма да ги дам за такова устройство