Анкета: Кое разписание искате да използвате ?
3-дневното
37.50%
6 37.50%
7-дневното
62.50%
10 62.50%
Общо 16 гласа 100%
* Гласували сте за този елемент. [Резултатите]

Оценете темата:
  • 7 гласа - средно 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Електронен програмен справочник (EPG) за български и чуждестранни ТВ и радиа
Мдаа, видях какво имаш предвид.
поиграх си малко с инспектора на firefox и wgеt и мисля, че намерих как да прескочиш бариерата.
Ако ползвам команда " wget -O index.html https://www.foxtv.bg/schedule/fox/ " сваля файл с малък брой дни както го написа, но ако добавя дата за която искам да ми подаде програма, например - " wget -O index.html https://www.foxtv.bg/schedule/fox/20210220 " генерира файл който съдържа всичко от вчерашната до датата която е добавена на края на URL-a. Ако искаш даже може да ползваш и задна дата и ще покаже и програмата която уж я няма на сайта Big Grin ... базата им пази бая назад май... тя и бая напред може да показва, ама дали ще остане същата докато дойде време

edit:

реално скрипта ти не трябва да сканира първо https://www.foxtv.bg/schedule/fox/ и после да 'кликва' на следващ ден, което ще генерира линк подобен на - https://www.foxtv.bg/schedule/fox#day20210211 (поне така си го представям от написаното от теб ), ами само веднъж да сканира линк завършващ с дата 7 дни напред от днешна дата с този формат - https://www.foxtv.bg/schedule/fox/20210217
Отговори
Не бях влизал в сайта на БНТ скоро и сега реших да го проверя и забелязах, че програма има до 21.02.2021. Да не би наскоро да са променили нещо.
Че даже и excel файлове предлагат с програмата и за другата седмица
Отговори
(11-02-2021, 01:18)batelcho написа: ...БНТ...програма...наскоро да са променили нещо...
 Браво, зорко око имаш Smile  Добавили са в страницата за повече дни разписанието и ако остане така и занапред, няма да имате липси в понеделник сутринта. Excel файловете ги предлагат от години, не са от сега.
Благодаря също и за помощта за Fox-овете. Наблюдавай ги следващите дни. Надявам се, вече да са добре.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
@Majide
Пращам ти малко инфо за xml файла на лично, че пак сваля със задна дата, мисля че събота и неделя го има проблема
А БНТ си я има програмата дори и във файла от 13-и Smile , Fox също са без забележки, но Filmbox са доста оплескани, не е само с ден разминаването има някакво часово несъответствие
Отговори
Здравейте, забелязвам, че програмата на Евроспорт 1 и 2 не съвпада нито тук, нито в сайтовете dnes, dir, dnevnik и др., съвпада само в официалния бг сайт на Eurosport. Има ли възможност да се премине на този източник?
Поздрави!
Отговори
(15-02-2021, 17:45)peco написа: Здравейте, забелязвам, че програмата на Евроспорт 1 и 2 не съвпада нито тук, нито в сайтовете dnes, dir, dnevnik и др., съвпада само в официалния бг сайт на Eurosport. Има ли възможност да се премине на този източник?
 Вземаме евроспортовете от ftp://delivery.eurosport.com <- това е официалния източник за Eurosport Bulgaria и Eurosport 2 CEEMCA. Друг е въпроса, дали вие не гледате издание на каналите за друг регион/държава !? Това, че даден канал има например BG Audio или субтитри не означава, че е с уредени права за излъчване в България (например HGTV <-Все още няма права за Европа, а най-близо до нас се излъчва в Русия).
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
Точно българските канали гледам, явно вчера е имало някакво разминаване, защото и тук програмата, и в другите сайтове се разминаваше, а в Eurosport.bg беше вярна... Както и да е, сега е вярна.
Отговори
@Majide
Вчера вечерта ти пратих още малко инфо за Filmbox, дано помогне... има повтарящи се дни със задна дата
Отговори
(17-02-2021, 11:37)batelcho написа: @Majide
...Filmbox...повтарящи се дни със задна дата
 Поправено... (надявам се, този път наистина). Наблюдавай през следващите дни и си кажи мнението.
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
(17-02-2021, 18:45)Majide написа: Поправено... (надявам се, този път наистина).

За съжаление не виждам промяна нито във файла от 18и нито от днес 19и  Sad
Отговори


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  addon за български торент сайтове stoqn99 2 9,291 14-04-2019, 14:29
Последна публикация: stoqn99

Отваряне на: