Публикации: 35
Теми: 5
Член от: Apr 2016
Току що добавката HBO GO се ъпдейтна и вече работи и без да е към оператор а платено директно с карта... Екстра...
Публикации: 6
Теми: 0
Член от: Jul 2017
Получих мейл, че си променят политиката за бисквитките и плъгина спря да работи. Навигирам, листва ми съдържание, но като се опитам да пусна да гледам нещо - мисли, мисли... и нищо.
Явно не само политиката са променили.
Публикации: 6
Член от: Jul 2017
Обнових, не се промени. После реших да пробвам със скина по подразбиране и тръгна. Явно скинът, който инсталирах онзи ден или някоя зависимост, която той си влачи, създават някакъв конфликт. Проблемният скин е Pellucid. Сега си работи.
Благодаря!
Публикации: 1,355
Теми: 59
Член от: Oct 2015
Здравей!
Сложи LOG файл, за да може авторът на добавката да ти помогне.
Какъв беше проблемът, че не можа да инсталираш добавката? Тя присъства в бългаското хранилище и без проблем се инсталира от него.
Публикации: 5
Член от: Dec 2018
Когато вляза в опциите на plug-in-a и отида на депендънсийс ми излиза "inputstream.adaptive" not installed ?!?
Сигурно от това ще да е, но от друга страна като отида в Video Player Input Stream - InputStream.Adaptive ver peak3d/2.3.12 си е enabled ?
Не претендирам да съм много на ти с цялата история така че се извинявам предварително ако въпросите ми са глупави.
Благодаря!
Публикации: 1,355
Теми: 59
Член от: Oct 2015
Сложи LOG файл, за да се види какъв е проблмът.