Публикации: 5
Теми: 2
Член от: Dec 2015
Здравейте!След инсталиране коди 16.0 на андроид телефон,звук има,а картина няма.
Четах по форумите,че проблема се оправял по следния начин:
-''В Настройка--Видео--Ускорение-- Разреши хардуерното ускорение, махни отметките
за хардуерно ускорение, рестартирай Коди и виж дали няма да тръгне картината. ...'',
но аз в Настройка--Видео--нямам отметка-ускорение.Как мога да си реша проблема?Благодаря ви!
Публикации: 1,435
Теми: 49
Член от: Nov 2015
Андроид телефонa e техническо средство за провеждане на телефоони (VOIP) и видео връзки посредством съсдадените за него апликации.За телевизия е прието да се използва android TV box.
Майтапя се
, ако телефона е добро качество не трябва да имаш проблеми, но възможно и коди да ти е "изпържил" телефона.
Публикации: 789
Теми: 39
Член от: Oct 2015
А дали за всички филми ти е така или само за някои? И аз съм срещал такъв проблем за 1-2 филма, но с другите нямам проблеми.
Публикации: 1,435
Теми: 49
Член от: Nov 2015
Цитат:...аз в Настройка--Видео--нямам отметка-ускорение.Как мога да си реша проблема
System-Video-Settings Level (променяш от Basic на Аdvanced) и ще ти се появи Аcceleration на третият ред.
Предполагам за това питаш
Ако го ползваш само за Булсат по-добре си изтегли приложението им за Андроид, по-безопасно е за телефона.
Май си се прекарал като пазаруваш от алибаба там цената е двойна спрямо
http://www.geekbuying.com/Search/?keyword=MTK6592 5 минути отделени за търсене в интернет биха ти спестили 100$. Алиекспрес/баба за мен са последното място от което бих пазарувал.
Публикации: 69
Теми: 0
Член от: Dec 2015
06-09-2016, 16:35
(Последна редакция: Преди 06-09-2016, 16:44 от delic.)
имам същия проблем на Windows 7
имам абонамент от нетера , звук има , има само някакви бели сиви екрани зависи какво дават същото е и с Free BG TVs