Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Как да гледаме P2P TV (acestream/TorrentTV)
#31
Дали има някаква възможност, проксито на Валдикс да тръгне на Libre Elec?
Отговори
#32
Няма причина да не тръгне. Инсталирай си само енджина на ацестреам който е бинарен файл  и  гледай колкото искаш. Ако ще гледаш едните торенти само  и нямаш платка която да се възползва от тази специална линукс дистрибуция тя не ти е нужна изобщо.
Отговори
#33
Защо да не ми е нужна? Целта ми е да подкарам проксито и енджина на Wetek Hub с Libre Elec. По този начин няма да имам нужда от постоянно включен компютър, на който да работи проксито.
Отговори
#34
Ми щом това ти е целта значи работи http://www.cnx-software.com/2016/03/09/w...processor/
Тия не са ли по готини WeTek Streamer and WeTek Streamer 4K. Със тия скъпи и затворени боксове само си вкарвате таралеж  в гащите . На мен това по ми харесва
http://www.emag.bg/mini-kompjutyr-giada-...DBJKDYBBM/
Отговори
#35
Слушай Alkartaz какво ти говори и няма да сгрешиш. Не е е необходимо да оскъпяваш системата с тези затворени платформи, които имат много слаби параметри и ограничени възможности. Ползвам стар лаптоп, който след елементарен ъпгред върши прекрасна работа и можеш да сложиш всичко необходимо в него включително и допълнителни харддискове за таймшифт и записи.

ПП Феновете на Булсат могат да си насочат креативността и уменията към техният сървър който обслужва Сърбия и няма да останатат разочаровани, качеството и битрейта са в пъти по-добри от това което предлагат за България, а и каналите са доста повече и по-разнообразни, налични са български субтитри за повечето канали.
Отговори
#36
Конкретно на компютърчето от линка консумацията на ток е най много 10W барабар със харда който ще сложиш. Самия процесор харчи най много 4.3W Smile Имаш и 802.11ac WiFi и един вагон USB портове. Дори да не е това пак се ориентирай към нещо подобно и не се занимавайте с боклуците на Ветек.
Отговори
#37
Гледам, че при мен в местните "продавалници" братята араби и латиноси са пренасочили бизнеса за втора ръка комютри към готови такива конфигурации Big Grin и тяхната поддръжка.
Отговори
#38
Този Ветек  дори не е добър избор и за сателитна телевизия  след като има ей такива красоти Ferguson Ariva 4K Combo - Ultra HD Android DVB-S/S2, DVB-T/T2, DVB-C за същите пари.  
Основните функции:

   4K UHD – Support for ultra-high resolutions
   H.265/HEVC – Support for hardware decoding
   DVB-S2 – 4K UHD/H.265/HEVC
   DVB-T/T2 – also support for H.265/HEVC standard
   DVB-C – Cable television
   Support for pay TV card reader (CA)
   Dualband Wi-Fi – 802.11 b/g/n 2.4Ghz/5Ghz
   Ethernet modem (LAN) for interactive communication with local network and Internet
   Bluetooth – Support for connecting the keyboard and mouse or other devices
   SD Card Reader
   Hard drive ready – Support for easy hard drive installation for TimeShift and programs recording
   Android 5.1.1 Lollipop
   Kodi Media Center – Advanced multimedia support
   Netflix, HBO GO – Excellent cooperation with almost all Video On Demand (VOD) services
   DLNA, Miracast & AirPlay – Support for media streaming to the device
Та  избор има ама трябва малко да се разтърси. А братята руснаци  какви  машинки предлагат не е истина просто.   Направо си идват със готови настроени емулатори и  гледаш  всички сателити от Европа на муфта. Дори тия  мини компютърчета дето са като флашки  със HDMI   на Леново или Интел   са  в пъти по добро решение.
Отговори
#39
Факта, че ВЕТЕК не успяха да намерят пазар в Севрна Америка дава отговор на въпросите за неговите качества и функционалност.
Отговори
#40
Благодаря за качествените коментари @AlkatrazBG и @xbmcbg!Ветека вече си го купих, защото продадох стария бокс на добра цена и до платих малко за него. Относно тези красоти, които ми ги препоръчваме съм напълно съгласен, че са по-добри и практични от Ветека. Въпросът е, че съм все още много "зелен" в тази област и едва ли ще мога да им ползвам целия ресурс. За сега ще се радвам на него и ще се опитам да го изцедя докрай. Ще понауча малко по-сериозно за Linux базирани ОС и след това ще се метна на нещо с тунер на, което да кача някой бекенд.С две думи IP Tv ми е голямо хоби от няколко месеца и времето е пред мен.

П.П. Всичко полезно като теми, книги и информация за IP Tv ще ми е добре дошло. Така че ако има нещо пращайте. Smile
Отговори


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  Acestream на Raspberry Pi 2 Sei4etosei4eto 0 2,842 18-01-2018, 00:59
Последна публикация: Sei4etosei4eto

Отваряне на: