Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Как да гледаме P2P TV (acestream/TorrentTV)
#11
(24-01-2016, 11:19)sapiora написа: Гледам, че в BG Add-ons Pulsar е актуализиран до версия 0.6.3, обаче не мога да го инсталирам. Всеки път като опитам инсталация изписва "failed". Мога ли да го инсталирам по друг начин?

Най-добре си отвори нова тема за този проблем и не забравяй да качиш и логовете!
Отговори
#12
Отчаяно търся acestream листи на английски и провала ми е пълен. Очевидно acestream технологията е по-развита при рускоговорящата аудитория, но бях неприятно изненадат, че не открих адекватна не-руска алтернатива на pomoyka. Самия факт, че нямаме dedicated тема/раздел за acestream вероятно е достатъчно показателен (освен разбира се е в разрез с правилата на kodibg).
LibreELEC on ODROID C2
Отговори
#13
За acestream листите на английски си закъснял с около 2-3 години. В англо говорящият свят законодателството е доста сурово към тяхното използване. Дано някой начинаещ не се е подвел да ги използва защото може да му коства доста нерви и средства. Заглавието на темата е доста подвеждащо.
Отговори
#14
Всичко работи перфектно, но когато пробвам да заредя два канала от различни устройства в локалната мрежа и забива.Някой може ли да сподели опит и мнение дали трябва да е така?
Отговори
#15
Явно нета ти не смогва с два различни стрийма едновременно. Виж дали има разлика ако и на двата приемника пуснеш един и същ канал.
LibreELEC on ODROID C2
Отговори
#16
(28-06-2016, 16:28)entr написа: Явно нета ти не смогва с два различни стрийма едновременно. Виж дали има разлика ако и на двата приемника пуснеш един и същ канал.

Нестава и с един и същи стрийм.Според мен не е от нета макар и да е само 30 мегабита.В момента в, който пусна второто устройство и ми казва,че линка неможе да бъде отворен.Споредм мен или самия engine или самото proxy несработва с две устройства едновременно.
Отговори
#17
Някой стартирал ли е проксито под Ubuntu? Дава ми грешка на скрипта в run.sh.
Отговори
#18
Оправи си пътя до джавата и няма да ти дава грешка . Безплатната версия може да пуска само по 1 канал и за това не можеш да гледаш на 2 или повече у-ва.
Отговори
#19
(22-07-2016, 02:45)Alkatrazbg написа: Оправи си пътя до джавата и няма да ти дава грешка . Безплатната версия може да пуска само по 1 канал  и за това не можеш да гледаш на 2 или повече у-ва.
И аз си мисля че е от пътя до Java,но нещо немога да се оправя.Правя следните неща:
Отварям терминала и пиша

Код:
ControlPanel

Отваря ми се контролният панел на Java :

[Изображение: Screenshot_from_2016_07_22_09_56_09.png]


В него виждам пътя и го копирам в run.sh.Ето и как ми изглежда целия скрипт:

Код:
#!/bin/bash
cd $(dirname $0)
~/usr/lib/jvm/java-8-oracle/jre/bin/java -Xms1024m -Xmx1024m -jar ./ACEStream-bridge.jar
exit 0
Отговори
#20
Може би ще е най-добре да започнем от там, каква е грешката??? Но, преди всичко моя съвет е да оставиш този недоправен bridge и да пробваш да подкараш https://github.com/ValdikSS/aceproxy . Макар ABANDONED с него получих доста по-добри резултати + позволява лесно да се използва VLC за буфер, което доста подобрява стабилността на стриймовете. Успех!
LibreELEC on ODROID C2
Отговори


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  Acestream на Raspberry Pi 2 Sei4etosei4eto 0 2,816 18-01-2018, 00:59
Последна публикация: Sei4etosei4eto

Отваряне на: