Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bTV comedy HD
#21
Да кажем, че вкарват логика (BTV 2, BTV HD 102, BTV +1 202) но наистина логиката е прекалено малко.
А когато имаш 4 телевизора на различни марки с различна логика (ама избягвам вече да плювам програмисти, че все едно плювам в огледалото Big Grin) нервите ми издържат да подредя както искам един телевизор. Другите са както дойдат, но домашните си записват на листче любимите канали или малките палавници си правят фаворити. Без да ги уча Smile
Отговори
#22
(06-02-2018, 03:11)lambreto написа: За съжаление хората които държат на качество на картина, звук и оригинален звук сме малцинство и докато номера минава нещата няма да се променят. Конкуренцията между операторите която трябва да движи нещата при нас не е много на ниво.
Една от причините да харесвам тиви.бг е че не пестят от аудио стриимове и субтитри.

А за доказателство че сме малцинство мога само да ви кажа, че наскоро бях на гости където се плащаше пълния пакен на близу/мтел с 200 мегабина нет и се гледаше ХБО и бтв екшън в СД вариянт на 55 инчов телевизор. Собственика дори не знаеше номерата на каналите в ХД вариант.

lamberto, според мен проблема е в това, че в България нито един оператор не използва професионални декодери. При про декодерите има опции:
- покажи всички канали на оператора
- покажи каналите за които съм абониран
- покажи HD/4k каналите от моят абонамент
- покажи SD каналиte от моят абонамент
При нас когато техника започне да прави инсталацията ти оставя брошура с всички канали, той си работи, а ти си избираш какво ще вземеш от всичките и след това е негово задължение да ти направи подредбата на любимите канали по твой вкус. Става много лесно и бързо през таблетите който използват за да активират услугата, ако не ти харесва в последствие можеш сам да промениш подредбата или да се обадиш на клиентският телефон за да ти го направят отново.
Отговори
#23
(05-02-2018, 23:44)b_ignatov написа: Абе с две думи всичко е "мижи да те лажем" Smile
Плащаш за едно..... получаваш друго.Доста оператори свалят качеството за сметка на количеството. Толкова ми е комична вече цялата ситуация с телевизионните услуги, че направо нямам думи. Гледаш btv comedy в "High Definition", гледаш футболното студио на Diema Sport HD снимано с VHS Recorder, гледаш UFC по Mtel Sport с намалено до край оригинално озвучение и слушаш заспалия Бг превод  на Огнян Георгиев. Накрая ще си мина на ефирна телевизия за без пари с една антенка и ще се надявам да пуснат Sky Sports пакета на IP TV. Даже ще си плащам и за абонамент към UFC. Ще давам по 100-120лв на месец, но ще гледам истинско HD и ще слушам смислени коментари.

Има по-евтин вариант 35$/месец 6 устройства забравих да напиша, че получаваш и ютуб без реклами: https://tv.youtube.com/welcome/

Отговори
#24
Без трицифрени суми, само 420$ на година Big Grin
Отговори
#25
За американски футбол. Мерси.. Big Grin

Аз си мисля дали в бъдеще няма всеки спортен канал да си има платено приложение и евентуално с развитието на iptv да задоволи с качество потребителите. Да, за нас ще е два пъти по скъпо да гледаме спортни събития от sky sport bundesliga например, но тва е друг въпрос. Друг, друг, ама явно е важен въпрос, защото тва е причината, според мен поне, да получаваме тва сегашното качество. За съдържанието съм на мнение, че сме доста привилегировани.
Отговори
#26
Тях и сега имат, но са подвластни на георестрикции и за това не ги виждате. Нужен вие стабилен и надежден VPN
Аз предпочитам beIN SPORTS който има и 4К, коментаторите на събитията Френски, Английски и Испански езици са винаги на ниво нищо, че част от тях са араби, аз не съм расист и ги предпочитам пред българските коментатори които имам чувството, че ядат баничка с боза докато работят, включват се неуместно с глупави коментари и т н Smile
Естествено цените на оригиналните продукти с добро качество няма как да бъдат на българските цени. Когато си поръчаш канала от ТВ оператора, обикновенно получаваш и достъп до мобилното му приложение. Както е с HBOGO България.

(06-02-2018, 21:28)Topper написа: Без трицифрени суми, само 420$ на година Big Grin
разходи за телеком не са по-малко 200$ на месец (интернет, телефон, телевизия и клетъчен телефон) можеш и да спестиш aко ползваш third party providers, там има компромиси с качеството ще те бъзикат с международна скорост, лимитиране на обема, да си купуваш ти модем рутер, ТВ бокс, договор и други трикове които много добре ги знаете и в България. Много хора в САЩ предпочитат телевизията на Гугъл, там има и европейски футбол Златев не е догледал или не познава каналите в Северна Америка.
Отговори
#27
Ахааа, не погледнах от американската кула Smile
Защото на мен ми струва 25лв "всичкото медия" на месец.
Отговори
#28
Току що се регистрирах за тестов период, има голяма разлика между 360р за 25лева + всичко включено и 4К телевизионни канали за 35$, въпрос на вкус и финансови възможности + необходимост от истински широколентов интернет за да не бъдеш автоматично ограничен в по-ниска резолюция.
Отговори


Отваряне на: