Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bTV comedy HD
#11
Идеята беше да го видиш и да го махна аз. Иначе съм запознат.
Отговори
#12
Абе с две думи всичко е "мижи да те лажем" Smile
Плащаш за едно..... получаваш друго.Доста оператори свалят качеството за сметка на количеството. Толкова ми е комична вече цялата ситуация с телевизионните услуги, че направо нямам думи. Гледаш btv comedy в "High Definition", гледаш футболното студио на Diema Sport HD снимано с VHS Recorder, гледаш UFC по Mtel Sport с намалено до край оригинално озвучение и слушаш заспалия Бг превод на Огнян Георгиев. Накрая ще си мина на ефирна телевизия за без пари с една антенка и ще се надявам да пуснат Sky Sports пакета на IP TV. Даже ще си плащам и за абонамент към UFC. Ще давам по 100-120лв на месец, но ще гледам истинско HD и ще слушам смислени коментари.
Отговори
#13
Ако информацията е конкретно за нечии очи, не са ли за това личните съобщения, em@il-и и т.н. ?
[Изображение: notrobosmall.jpg]
Отговори
#14
Боби, много подценяваш българския коментатор Big Grin
Искам да кажа, че много хора си обичат "българското". Ясно е, че тук е количество за сметка на качеството. Явно не на много хора им прави впечатление, или просто им прави, но не ги интересува. Което и от двете да е вярно, се възпозлва който трябва.
Отговори
#15
Принципно, до преди да започна да се занимавам с IPTv (като хоби разбира се) и аз нямах претенции.Вече толкова стриимове с канали са ми минали през очите, че мога да правя сравнение какво искам да гледам и слушам, но не го намирам. Все пак обаче, хората са го казали.... за тия пари толкова.
Отговори
#16
Другото ми любимо е по ТВ+ например да ми пуснат испански мач с намален звук и голямо черно лого прикриващо логото на оригиналния канал излъчващ мача. Нямам думи.

Коментаторите да не ги почваме. Явно се избират с конкурс за некадърност и говорни дефекти. Или пък кой най-много клишета ще изръси за единица време. Живеем в 21 век ебати поне да гледат по света как се прави и да се учат.
Отговори
#17
Абе пълна скръб значи са и там. Е то не остава спортен канал, който да пуснеш и да се наслаждаваш.
Отговори
#18
За съжаление хората които държат на качество на картина, звук и оригинален звук сме малцинство и докато номера минава нещата няма да се променят. Конкуренцията между операторите която трябва да движи нещата при нас не е много на ниво.
Една от причините да харесвам тиви.бг е че не пестят от аудио стриимове и субтитри.

А за доказателство че сме малцинство мога само да ви кажа, че наскоро бях на гости където се плащаше пълния пакен на близу/мтел с 200 мегабина нет и се гледаше ХБО и бтв екшън в СД вариянт на 55 инчов телевизор. Собственика дори не знаеше номерата на каналите в ХД вариант.
Отговори
#19
Е основните ти канали са от 1 до 20 подредени . Колко от хората ще запомнят че на 135 канал им е HD версията ? Колко от абонатите ще тръгнат да си правят фаворитна листа и да си редят каналите като при следващия ъпдейт всичко ще се промени ?
Отговори
#20
(05-02-2018, 23:00)Majide написа: Във voyo канала не се излъчва дори с 720p  а още по-малка SD+ резолюция:
[Изображение: 2018_02_05_20_57_52.png]

Не са само те и NOVA го правят, но поне не слагат HD в логото на канала


[Изображение: NOVA.png]
Отговори


Отваряне на: