Публикации: 1,355
Теми: 59
Член от: Oct 2015
Идеята беше да го видиш и да го махна аз. Иначе съм запознат.
Публикации: 2,032
Теми: 130
Ако информацията е конкретно за нечии очи, не са ли за това личните съобщения, em@il-и и т.н. ?
Публикации: 424
Теми: 8
Член от: Jan 2016
Принципно, до преди да започна да се занимавам с IPTv (като хоби разбира се) и аз нямах претенции.Вече толкова стриимове с канали са ми минали през очите, че мога да правя сравнение какво искам да гледам и слушам, но не го намирам. Все пак обаче, хората са го казали.... за тия пари толкова.
Публикации: 789
Теми: 39
Другото ми любимо е по ТВ+ например да ми пуснат испански мач с намален звук и голямо черно лого прикриващо логото на оригиналния канал излъчващ мача. Нямам думи.
Коментаторите да не ги почваме. Явно се избират с конкурс за некадърност и говорни дефекти. Или пък кой най-много клишета ще изръси за единица време. Живеем в 21 век ебати поне да гледат по света как се прави и да се учат.
Публикации: 424
Теми: 8
Член от: Jan 2016
Абе пълна скръб значи са и там. Е то не остава спортен канал, който да пуснеш и да се наслаждаваш.
Публикации: 117
Теми: 0
Член от: Oct 2016
06-02-2018, 03:11
(Последна редакция: Преди 06-02-2018, 03:12 от lambreto.)
За съжаление хората които държат на качество на картина, звук и оригинален звук сме малцинство и докато номера минава нещата няма да се променят. Конкуренцията между операторите която трябва да движи нещата при нас не е много на ниво.
Една от причините да харесвам тиви.бг е че не пестят от аудио стриимове и субтитри.
А за доказателство че сме малцинство мога само да ви кажа, че наскоро бях на гости където се плащаше пълния пакен на близу/мтел с 200 мегабина нет и се гледаше ХБО и бтв екшън в СД вариянт на 55 инчов телевизор. Собственика дори не знаеше номерата на каналите в ХД вариант.
Публикации: 525
Теми: 11
Член от: Nov 2015
Е основните ти канали са от 1 до 20 подредени . Колко от хората ще запомнят че на 135 канал им е HD версията ? Колко от абонатите ще тръгнат да си правят фаворитна листа и да си редят каналите като при следващия ъпдейт всичко ще се промени ?
Публикации: 279
Теми: 3
Член от: Sep 2017
(05-02-2018, 23:00)Majide написа: Във voyo канала не се излъчва дори с 720p а още по-малка SD+ резолюция:
Не са само те и NOVA го правят, но поне не слагат HD в логото на канала