Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vivacom TV GO
#11
Здравейте,  до събота си работеше добавката,  вчера не, но разбирам лекарството...
Въпроса ми е как да се подкара през плеър ?
Откъде да взема списък канали,  ЕPG  и да върви през IPTV simple client?
Благодаря Предварително Smile
#12
Плейлиста трябва да се генерира автоматично в <userdata>\addons_data\plugin.video.vivatvgo\playlist.raw.m3u
А за ЕПГ може да използваш това: https://is.gd/tvbgepg
#13
Работи идеално и на TVHeadend, което е за предпочитане, тъй като може и да се записва. Благодаря за добавката! Подкарал съм я и на Plex-a Smile
Моите играчки:
Mecool KM2
Xiaomi Mi Box 3
Xiaomi Mi Box S
Xiaomi Mi TV Stick
Amazon Fire TV Stick 4K
Roku Streaming Stick 4K
Chromecast with Google TV
Beelink GT King
Beelink GT1 Mini 2
X96 Max Plus 2



#14
Благодаря
#15
И аз да питам нещо, как да го открия този файл м3u, като коди 17.6 няма опция за откл. на скритите папки, или поне аз не я намирам?
#16
Има, в Система, Медия, Основни "Показвай скритите папки и файлове"
#17
Някой би ли се наел да прогнозира до кога Виваком ще поддържат безплатно двата спортни канала Макс спорт в тази своя добавка за пакетите Смарт и Екстра. Би било хубаво да е за постоянно защото само така биха спечелили клиенти и за АйПи и сателитната си телевизия относно тези два канала защото все пак в мобилното приложение каналите мисля, че не са в HD качество.
#18
Днес излиза Макс Спорт 3, според повечето информация. Идеята е да се рекламира, че ги имат каналите, включително и най-новия. Аз мисля, че за началото за следващия кръг в шампионска лига ще ги спрат. Все пак толкова пари са дали, не за да дават безплатно мачове на най-високо ниво, пък било и в мобилно качество. Дано да бъркам Smile

Сега разбирам, че от следващия месец пакетът Макс Спорт ще се казва Макс Спорт Плюс. Може би и тогава ще се появи новият канал.
#19
През телефона ми зарежда всички канали,а през коди само 9.Каква може да е причината.Коди 17.3Пробвах и на Кодито на лап топа ми и там 9 канала.
#20
Някой може ли да каже само при мен ли е така или навсякъде, новия канал Макс спорт 3 излиза на устройства под Андроид, а под Уиндоус не. Или трябва нещо да се ъпдейтне,че да се появи.


Отваряне на: