Здравейте гостенино! Вход Регистриране


Оценете темата:
  • 0 гласа - средно 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FILMBOX LIVE Bulgaria
#1
Абонаментна VOD услуга на SPI International. Във filmboxlive.com само с един единствен абонамент, може да се наслаждавате на стотици филми и развлекателни канали. От драми до трилъри, от екшъни до комедии, от награждавани продукции до филми за цялото семейство. Гледайте където и когато пожелаете – не само на компютъра си, а също и на смарт телевизора си вкъщи, на таблета си през почивката, на смартфона си по време на пътуване. Не е нужно да плащате допълнително, за да гледате едно и също съдържание на повече от едно устройство. С правата си за достъп можете да гледате съответното съдържание на всички устройства. Визуалното качество на съдържанието автоматично се настройва според скоростта на вашата интернет връзка и вида на използваното устройство.
[Изображение: screenshot_01.jpg]
Въпроси и отговори:

? Какви системни изисквания има приставката и на какви устройства може да се използва;
- Може да се използва на всички версии на Kodi, включително и на маломощни устройства, които са способни да възпроизвеждат HD Ready 720p видеа. Единственото системно изискване е наличието на script.video.F4mProxy-2.8.7 <--конкретно тази версия, понеже по-старите не функционират нормално, а по-новите създават други проблеми. Можете да изтеглите и инсталирате ръчно script.video.F4mProxy-2.8.7 оттук или от БГ хранилището.

? При опит за влизане в някоя от категориите или отваряне на видеата получавам грешка. Какво да направя;
- Покажете ми log файла на Kodi за да открия проблема.


Последната актуална версия на приставката, може да изтеглите от ТУК . Свалете ръчно и инсталирайте от ZIP файл. Проверявайте регулярно за нови версии!
The last actual version of the addon can be downloaded from HERE. Download manually and install from ZIP file. Check periodically for updates!
[Изображение: notrobosmall.jpg]
[-] The following 5 users Like Majide's post:
  • ByJohnie, Compare, hideman79, trip70, ZZlatev
 
Отговор
  


Теми, които вероятно са свързани...
Тема: Автор Отговори: Прегледи: Последна публикация
  HBO GO Bulgaria Majide 342 132,181 13-03-2020, 17:13
Последна публикация: zdravkos
  VOYO Bulgaria stani_mi 1 1,009 16-07-2019, 00:41
Последна публикация: stani_mi

Отваряне на: